Product

Cattery van de tuin van eden

Super service en hele snelle levering. Netjes ingepakt en intact en verzorgd. Kwaliteit van de aankoop en producten speelmatten ook heel goed.

Jolien Janssen

Zeer positief. Snelle en correcte service.

C. de Groot

Al voor de derde keer de vloertegels besteld. We gebruiken de matjes als ondergrond voor onze zoontjes om op te spelen. En toen ze klein waren konden ze er met hun speelkleedje en speeltjes op... Al voor de derde keer de vloertegels besteld. We gebruiken de matjes als ondergrond voor onze zoontjes om op te spelen. En toen ze klein waren konden ze er met hun speelkleedje en speeltjes op spelen/liggen. Echt ideaal! En niet duur! En voor elke leeftijd handig! Nu hebben ze hun treinbaan uitgestald op de matjes. Heerlijk zacht voor de knietjes. Echte aanrader dus!

Anny Sempels

Ik ben 100% tevreden. Twee dagen na mijn bestelling was mijn pakje hier. Keurig verpakt en precies wat ik er van verwacht had.

Coleta

Goed product en levering

Blok

Zeer goede ervaring. Ik kocht gebruikte EVA tegels en ik wist niet hoe ze er uit zouden zien. Ze bleken allemaal onbeschadigd en alleen een beetje stoffig. Zelfs nieuwe randen waren toegevoegd. Dus... Zeer goede ervaring. Ik kocht gebruikte EVA tegels en ik wist niet hoe ze er uit zouden zien. Ze bleken allemaal onbeschadigd en alleen een beetje stoffig. Zelfs nieuwe randen waren toegevoegd. Dus ik ben zeer tevreden.

Anke Goffin

goed materiaal
snelle antwoorden op mijn vragen

Zaman Jessica

Supersnelle levering.
Op vrijdag besteld en zaterdag geleverd.
Duidelijke webshop.

m.smits

Wij zijn goed tevreden over boxenland

M B VD Werff

Netjes en compleet