Vandebos August
- Misschien iets beter communiceren over track & tracé gegevens
- Product of service:
- Haagbeuk hout voor ofyr
Niet Goed
Vorige levering top , laatste levering flop.
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd
Top
Spijtig levering niet gevraagde dag
Eerste bestelling perfect droog hout (es). Tweede bestelling iets minder mooie blokken eikenhout met toch wat takken-hout . Moet nog zomer drogen .
Correcte leveringrn
Oo
snelle en efficiente afhandeling,de leverig was niet zo goed chauffeur sprak geen nederlands,durfde niet op de oprit te rijden,er was gemeld dat er steentjes lagen op de oprit en meneer wilde het niet in de garage zetten zijn transpallet kon niet over de steentjes rijden.dus hebben we hetzelf moeten afladen en weg brengen
Heel Positief
Prima kwalitiet en service!
Tevreden over leveringen, jammer dat chauffeurs geen Nederlands praten, is zo wel moeilijk te conserveren
Goede service
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima.
Brandhout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brandhout.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet Goed
Vorige levering top , laatste levering flop.
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd
Top
Spijtig levering niet gevraagde dag
Correcte leveringrn
Oo
Heel Positief
Prima kwalitiet en service!
Goede service
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima.
Brandhout.com heeft de volgende resultaten bereikt: