Ksn
- 5
- Informatie op de website
- 5
- Sterke punten
- Snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie
Fantastisch
Geweldig
Prima en snelle levering.
Snelle afhandeling en verzending van mijn bestelling
Efficiënt & Correct
Top
Mijn eerste bestelling hier waarin ik zeer tevreden over ben! Allereerst het product hier gevonden waar ik al enige tijd naar op zoek ben tevens was de levering er supersnel! Top bedankt
Prima, snelle levering
Hele goede ervaring, snelle levering, bij vragen wordt er snel op mailtjes gereageerd.
Perfect.
Zeer snelle levering
Bransus.eu verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bransus.eu heeft de volgende resultaten bereikt:
Fantastisch
Geweldig
Prima en snelle levering.
Snelle afhandeling en verzending van mijn bestelling
Efficiënt & Correct