Anton

Uitstekend voor elkaar. Duidelijke informatie, snelle antwoorden op vragen en heel vriendelijke afhandeling.

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

Medewerkers maken de dienstverlening nog beter. Vriendelijk en professioneel. Verder geen negatieve punten.

Archiefpapier

Vereenigde Ideeën Compagnie B.V.

Goede informatie verstrekking en snelle opvolging

prima

archiefmateriaal en laptops

Tiny Vendrig

Goed georganiseerd er werd precies gehandeld conform de instructie op het Internet. Ik had alleen verwacht dat het bewijs van vernietiging verstrekt zou worden als de documenten werkelijk vernietigd... Goed georganiseerd er werd precies gehandeld conform de instructie op het Internet. Ik had alleen verwacht dat het bewijs van vernietiging verstrekt zou worden als de documenten werkelijk vernietigd zouden zijn. Nu heb ik gezien dat het in een container werd gedeponeerd.

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

Goede ervaring het materiaal werd zelfs uit de auto gehaald.

Bank statements. jaarrekeningen.

Reactie Brantjes.com:

Beste mevrouw Vendrig, we hebben u het certificaat direct opnieuw toegestuurd. Uw materiaal is in onze beveiligde loods binnen 24 uur vernietigd.

C. van Beek (particulier)

Super goed en prettig!

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

Heel positief. Vriendelijk personeel, zowel bij de balie als in de loods waar het papier vernietigd wordt. Duidelijke toelichting hoe e.e.a. in zijn werk gaat. En ook duidelijk hoe e.e.a. is/wordt... Heel positief. Vriendelijk personeel, zowel bij de balie als in de loods waar het papier vernietigd wordt. Duidelijke toelichting hoe e.e.a. in zijn werk gaat. En ook duidelijk hoe e.e.a. is/wordt afgehandeld (toesturen certificaat etc.). Dank!

Papier

C.P. de Boo

Goede ontvangst door receptie.

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

Dat veilig mij oud papieren wordt vernietigd.

Oud papier.

Thijssen

Vriendelijk en effectief, ook voor de kleine particulier

Eenvoudig en professioneel

Archiefpapier

Praktijk Oefentherapie Cesar Nieuwland Amersfoort

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

ik heb het materiaal zelf aangeleverd, dat ging makkelijk.
ik heb het materiaal zelf aangeleverd, dat ging makkelijk.
een medewerker ter plekke heeft uitgelegd hoe het vernietigen van het materiaal in zijn werk gaat en ga er van uit dat dat goed zal gebeuren.

archiefpapier

Marvin Woods

Goed, vriendelijk en professioneel

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

Ik ben blij dat er een plek is waar je als particulier documenten veilig kan laten vernietigen. Er is door de medewerker uitgelegd hoe lang het duurt om de papieren te laten vernietigen plus wat... Ik ben blij dat er een plek is waar je als particulier documenten veilig kan laten vernietigen. Er is door de medewerker uitgelegd hoe lang het duurt om de papieren te laten vernietigen plus wat informatie over de prijsstelling.

Wat voor materiaal heeft u laten vernietigen?

Alle informatie waarop een BSN nummer staat (verzekeringen, inkomen, pensioen) en diverse oude correspondentie met bedrijven en instanties.

NH Legal & Claims B.V.

Mooi

snel, vriendelijk

papier

Ben Hansler

Snel en doeltreffend

Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?

Prima geholpen bij intake en uitladen materiaal

archiefmpapier