NDC den Hommel
- Sterke punten
- mooie site gebouwd, daarna word je aan je lot overgelaten
- Wat was uw opdracht voor ons?
- kijk zelf maar even
Zijn onbereikbaar! Heb 4 x ingesproken, 5 x gemaild en ze bellen niet terug
Prettige en proffesionele samenwerking.
Hele professionele, vriendelijke en vooral attente mensen. Men helpt je bijzonder snel, zelfs in het weekend kreeg ik meteen antwoord op mijn e-mails! Ze hebben er alle begrip voor dat je weinig van automatisering afweet en leggen alles uitgebreid en geduldig uit in voor mij begrijpelijke taal. Bovendien geven ze goede service. Een tien met een griffel voor Brasza!
Ik heb 1 keer contact gehad na jaren en het ging vrij soepel
Ontzettend netjes en hulpvaardig bedrijf. Ik hoef nergens naar om te kijken en ze helpen me altijd gelijk en kosteloos als ik een vraag of probleem heb. Echt, ik zou ze aan iedereen aanraden!
Brasza webdesign verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brasza webdesign heeft de volgende resultaten bereikt:
Brasza webdesign
Burgemeester Pabstlaan 10D5
2131 XE Hoofddorp
Zijn onbereikbaar! Heb 4 x ingesproken, 5 x gemaild en ze bellen niet terug
Prettige en proffesionele samenwerking.
Ik heb 1 keer contact gehad na jaren en het ging vrij soepel
Brasza webdesign heeft de volgende resultaten bereikt: