Silvester Kok

SterSterSterLege sterLege ster

Aankoop ging prima, echter de iPad pos houder viel wat tegen er waren geen draadeinden getapt in de kopse kanten om de deksel dicht te schroeven de passing laat te wensen over en de afwerking van de stand is benden pijl, maar goed we hebben het zelf opgelost maar dit kan echt veel betere en netter.

Ellen Zanderink / Stichting Vrienden van MST

Een prettig bedrijf dat meedenkt met de klant

Ruud Groenewoud

prima

Manu Salhuteru

Veel keus, goede communicatie en snelle levering!

Remco

Bestelde tv beugel werd snel geleverd. Beugel nog niet opgehangen maar kwaliteit lijkt prima

Jerry Zuidmeer

SterSterSterSterLege ster

K. Branten (basisschool de regenboog)

Super tevreden met onze laadkast! Het doet precies wat het moet doen en is echt van goede kwaliteit. Ook de klantenservice was top, snel geholpen en vriendelijk.

Simon Singh

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mount sent for the wrong model Ipad. No refund/return offered

Antwoord Bravour Nederland

Dear Simon, We received this review in response to an email from 10 months ago, to which there was no substantive response from our side, for which we apologise. When we deliver a faulty product, we will of course resolve it as best we can; even if it was 10 months ago. An email has since been sent to discuss the situation and we will come up with an appropriate solution. We would like to receive your response to the email we sent. Thanks in advance, Team Bravour

Geantwoord op

Sanjeev

SterSterLege sterLege sterLege ster

De partij als het gaat om tablethouders, maar de leveringen gaat niet altijd goed.

Buildings 21 Heylen Warehouses

Spreekstoel Hilo aangekocht

Harry Nowak

Snelle levering, goede service

John Dewey College

Top kwaliteit, snel geleverd!

Ed Engberink Optimusonderwijs

Sinds geruimetijd klant bij Bravour en kan niets anders zeggen als een positief en sevicegericht bedrijf.

H.M. de Gooijer

Na een korte speurtocht een muurframe voor mn tablet gekocht. Na ontvangst was het niet wat we in gedachten hadden. We hebben gemeld dat we het retour wilde sturen en ontvingen een keurige reactie met een vraag of we een alternatief wenste te ontvangen. Dit wilde we niet en keurig werd de retour gereld en ontvingen we een creditfactuur van het produkt.

Rene Meuwissen / Ermeco

Duidelijke website, gemakkelijk besteld

Bravour Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bravour Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 11 juli 2022

Bravour Nederland

Bravour® is de toonaangevende aanbieder van zakelijke presentatiegoederen. Bravour® laat hiervoor o.a. (tablet gerelateerd) presentatie meubilair produceren onder eigen label. Daarnaast worden in de webshops laad/synchronisatie oplossingen voor tablets en laptops aangeboden voor de zakelijke eindgebruiker. Er wordt onder andere geleverd aan retail, conferentiecentra, zorg, (semi) overheid en multinationals.

De Rijn 7c

Een prettig bedrijf dat meedenkt met de klant

Ruud Groenewoud

prima

Manu Salhuteru

Veel keus, goede communicatie en snelle levering!

Remco

Jerry Zuidmeer

SterSterSterSterLege ster

K. Branten (basisschool de regenboog)

Simon Singh

Spreekstoel Hilo aangekocht

Harry Nowak

Snelle levering, goede service

John Dewey College

Top kwaliteit, snel geleverd!

Ed Engberink Optimusonderwijs

H.M. de Gooijer