Informatie via website, mail en telefoon

Snelle levering van de bestelde artikelen.

Goed verpakt en super snel geleverd.

Dag, Wij zijn een keer langs geweest om stenen te bekijken en zijn vriendelijk te woord gestaan
over de verschillende mogelijkheden. Later telefonisch een bestelling gedaan en deze is keurig thuis bezorgd.
Wij zijn heel tevreden over jullie dienstverlening.

prettige omgeving, kleinschalig.

n.v.t.

Niels van Dijk

Prima proces en zeer scherpe prijs. Vlot geleverd, zlefs zonder dat er was betaald.

Proactieve benadering. Direct contact over een monster van het mogelijk te bestellen product.

Willem Schoonveld

Goed advies, snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden hoe het met de levering staat, verkoper probeert er alles aan te doen om

Communicatie

Petra Rijk

Het artikel bleek inpak (fabrieksschade) beschadigd

Ja, geen enkel probleem bij retourneren van produkt

De artikelen controleren op fabrieksfouten, daar je daar als tussenperssoon niets aan kunt doen, maar je krijgt er wel een slechte naam door

Info via gevonden website,

sterk is totale afhandeling geen probleem ondervonden,prima koerier

lekker doorgaan zo,geen fouten maken komt alles goed

De aankoop valt een beetje tegen, hadden meer gietijzer verwacht. Maar dit is niet te verwijten aan Bricks and Stones.

Gebeld omdat ik op pakket zat te wachten,mdeze was tussen alle mails geglipt. Nadat ik belde werd het pakket heel netjes direct naar PostNL gebracht en volgende dag hadden we deze in huis.

Vond het een lastige instructie om in elkaar te zetten. Tekening niet erg duidelijk. Te beknopt

Snelle communicatie is fijn

Had een onderdeel fout geleverd gekregen. Opnieuw opgestuurd, maar weer een verkeerd onderdeel. Al met al ruim een week verder voordat het juiste onderdeel erop zat.

Sylvia

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijke webshop. Alles overzichtelijk gerangschikt

Geen.

Goede producten. Zeer snelle levering en goede prijzen.

Duidelijke website