Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Linda van Dijk

Een prettige ervaring waarin alles mogelijk is.

Gelijk goede onderkleding, vond ik erg prettig.
In overleg is alles mogelijk.
Ik vond het fijn niet het gevoel te hebben dat ik perse een jurk moest kopen.

De manier waarop de jurk bij elkaar werd gehouden vond ik niet heel professioneel met een kleerhangertje. Als het wordt afgespeld, dan vind ik dat persoonlijk meer vakkennis uitstralen ipv alleen... De manier waarop de jurk bij elkaar werd gehouden vond ik niet heel professioneel met een kleerhangertje. Als het wordt afgespeld, dan vind ik dat persoonlijk meer vakkennis uitstralen ipv alleen verkoopkennis.
Klanten die geen jasjes willen dragen, maar wel mouwen willen hebben, daarvoor is er vrijwel geen keus.

Alice Molenaar

Heel fijn ontvangen alsof je Maria al langer kent.

Mijn dochter en ik hebben ons heel welkom gevoeld. Er werd heel goed meegedacht met mijn wensen.

Op dit moment niet.

Laura Liverani

Ik heb een geweldige ervaring met Femweddingshop

Dat de prijzen erbij staan

Nee. Jullie doen het geweldig. Zijn erg vriendelijk en behulpzaam en zelfs toen ik mijn jurk uitgezocht had en wilde veranderen mocht het. Super! Bedankt

Rebekka Klaver

Ik werd super goed geholpen en echt behandeld als een prinses.

De site zelf heb ik niet zo goed bekeken. Ik ben gewoon naar de winkel gegaan en daar ben ik super goed geholpen! Maria is super behulpzaam en vriendelijk. En ze hebben overduidelijk de mooiste... De site zelf heb ik niet zo goed bekeken. Ik ben gewoon naar de winkel gegaan en daar ben ik super goed geholpen! Maria is super behulpzaam en vriendelijk. En ze hebben overduidelijk de mooiste trouwjurken. Ik was eerst bij andere winkels. En daar waren ze lang zo mooi niet als bij Fem Weddingshop!

Jonkman

Ik kwam alleen met de vraag over mogelijkheden kwa lichaamsbouw mocht 2 uurtjes later even terug komen dan hadden ze tijd voor mij omdat ze net een pasbeurt hadden met een andere dame. Ik s' middags... Ik kwam alleen met de vraag over mogelijkheden kwa lichaamsbouw mocht 2 uurtjes later even terug komen dan hadden ze tijd voor mij omdat ze net een pasbeurt hadden met een andere dame. Ik s' middags terug met mijn vraag sta je binnen een mum van tijd in een jurk die echt super paste helemaal mij was maar niet wat ik gedacht had. Ik dacht zelf een super giga grote jurk (prinses) om de rolletjes te verdoezelen, Blijkt in een trompetjurk er toch super vrouwelijk en sexy uit te zien. In Oktober ga ik terug om de nieuwe collectie te bekijken die dan binnen komt want wij trouwen over 3 jaar dus heb tijd. Maar in mijn achterhoofd weet ik al welke het is de eerste de beste die ik aan gehad heb.

Ze behandelen je als een prinses ongeacht je vragen. Ondanks het allemaal ineens zo snel ging dat je ook mocht passen terwijl ik met vragen kwam dat noem ik super service.

ja niets eigenlijk, had niet verwacht dat ze een jurk in de maat 52 zouden hebben

C. Koffeman

Super leuke en gezellige bruidswinkel met uitstekende prijzen, vaak wordt aangegeven dat prijzen landelijk worden afgesproken. Deze worden op de website getoond zodat je goed weet waar je aan toe... Super leuke en gezellige bruidswinkel met uitstekende prijzen, vaak wordt aangegeven dat prijzen landelijk worden afgesproken. Deze worden op de website getoond zodat je goed weet waar je aan toe bent. Ook is er een gevarieerde collectie met veel keuze.

Prijs kwaliteit verhouding, uitstekend vermaakt en erg gezellig!

Geen specifieke punten

Colette

Een gezellige, kwalitatieve bruidswinkel

Prijs en gezelligheid, zeker de moeite waard om een eindje voor te rijden!

Gezicht en jurk bij de naam gaven af en toe verwarringen

Felicia

De zoektocht naar DE jurk voelde bij Fem Weddingshop aan als een echt feestje!

Maria is ontzettend gastvrij! Ontzettend lief en ze geeft je enorm veel complimenten waardoor je je echt een prinses voelt!

Als je een jurk van bijna 1200 euro koopt vind ik dat het op maat laten maken van de jurk bij de service zou moeten horen. En dat daar geen coupeuse kosten aan verbonden moeten zijn!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Bedankt voor je feedback Felicia.

Marjon van der Werf

Fantastische diverse collectie met ervaren en prettige medewerkster die de klant helemaal centraal zet.

Milou heeft ons supergoed ontvangen. Ik vond het erg prettig dat ze haar mening geeft over wat wel en niet bij mijn figuur past. Bij andere zaken blijven medewerkers meer op de achtergrond maar ik... Milou heeft ons supergoed ontvangen. Ik vond het erg prettig dat ze haar mening geeft over wat wel en niet bij mijn figuur past. Bij andere zaken blijven medewerkers meer op de achtergrond maar ik vind het juist prettig om advies te krijgen van iemand met ervaring in de bruidsmode. Heel fijn dat de mogelijkheid geboden word om door te passen in het andere filiaal dichterbij mijn woonplaats. Ook de communicatie per email heel snel en concreet.

Het enige wat ik kan bedenken is dat het prettig zou zijn als Fem wat meer schoenen in de zaak zou hebben om te passen. Ik ben nu naar een andere winkel gegaan om verschillende modellen aan te... Het enige wat ik kan bedenken is dat het prettig zou zijn als Fem wat meer schoenen in de zaak zou hebben om te passen. Ik ben nu naar een andere winkel gegaan om verschillende modellen aan te passen. Het is toch lastig om schoenen vanuit webshop (zonder vooraf te passen) uit te kiezen. Verder geen opmerkingen; lekker zo door gaan!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Bedankt voor je prachtige en ook nuttige feedback Marjon. We zullen wat meer schoenen opnemen!

M. Scheepstra

Een ervaring om aan te raden!

De tijd nemen, meedenken en ongedwongen.

Misschien ben ik wat bang aangelegd, maar voor de veiligheid van vooral het personeel de deur tijdens koopavonden op slot draaien. Tegenwoordig hoor je rare verhalen... Toch?