Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Nicole Tabak

Een persoonlijk en professioneel advies, in een gezellige en relaxte sfeer!

mooie, uitnodigende winkel (Monnickendam);
veel soorten bruidsjurken;
persoonlijke aandacht;
knusse sfeer.

Ga zo door! :)

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Prachtig om te lezen Nicole! Wij gaan zo door ;)

wieteke

Heel erg goed!

heel goed advies
heel enthousiast
er wordt een superleuke dag van gemaakt
goede service
goede kwaliteit

geen!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Wow!! Bedankt voor je feedback Wieteke ;)

Sietske

Een geweldige en heerlijke ervaring!

Erg ontspannen sfeer, er wordt goed naar je geluisterd en gekeken wat bij je past. Gastvrij en persoonlijk. Niks wordt opgedrongen. Er is genoeg tijd, waardoor je in alle rust jurken kunt passen.... Erg ontspannen sfeer, er wordt goed naar je geluisterd en gekeken wat bij je past. Gastvrij en persoonlijk. Niks wordt opgedrongen. Er is genoeg tijd, waardoor je in alle rust jurken kunt passen. Maria is ontzettend enthousiast, vrolijk en betrokken. Het was echt een heerlijk dagje uit!

Helemaal geen! Vooral zo doorgaan.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Wij gaan zo door! ;) Bedankt voor je prachtige feedback Sietske.

Marianne

Heel erg positief!

Denkt goed mee om het plaatje compleet te maken. Geduld en vriendelijkheid vond ik ook fijn.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Bedankt voor je feedback Marianne! Wij gaan zo door ;)

ingrid Oostervink

Een hele fijn winkel met goede service

Heel flexibel wat betreft het maken van een afspraak. Maria heeft mij geholpen en nam hier alle tijd voor. Ik mocht alle jurken passen die ik wilde. Maria liet mij zelf de jurken pakken, maar zocht... Heel flexibel wat betreft het maken van een afspraak. Maria heeft mij geholpen en nam hier alle tijd voor. Ik mocht alle jurken passen die ik wilde. Maria liet mij zelf de jurken pakken, maar zocht ook jurken die mogelijk ook goed bij mij zouden passen. Hierdoor heb ik mijn droomjurk gevonden.
En bovenal was het een heel gezellige avond.
Dank je wel hiervoor.

Ik ben over alles tevreden.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Dank je voor je prachtige feedback Ingrid!

Samantha Kramer

Top geholpen en twee ontzettende leuke enthousiaste dames!

Ik ben met een heel fijn en voldaan gevoel naar huis gegaan. Zoals een bruidje naar huis toe wilt gaan. Jullie waren ontzettend gastvrij, eerlijk en heel erg geduldig. Fijn dat je zoveel jurken... Ik ben met een heel fijn en voldaan gevoel naar huis gegaan. Zoals een bruidje naar huis toe wilt gaan. Jullie waren ontzettend gastvrij, eerlijk en heel erg geduldig. Fijn dat je zoveel jurken mocht kiezen die je wilde en dat je niet uit 3 hoefde te kiezen. Ik zou zeker een ander aanbevelen om naar jullie toe te gaan. Ik kan niet wachten om weer naar jullie te gaan om mijn jurk in te laten meten volgend jaar april!

Totaal niet, ga zo door zoals jullie nu bezig zijn. Dan bezorgen jullie ieder bruidje een echt bruidjes gevoel!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Bedankt voor je prachtige feedback Samantha! Wij zetten onze werkwijze voort! Helemaal super om ook te zien dat je ons aanbeveelt ;)

Evelien Huisman

Je gaat je als een prinses voelen

Ontzettend behulpzaam en houden rekening met je wensen. je voelt je die avond echt als een prinses! Ben er gelukkig weer uit gegaan!

Nee, ik vond het een geweldige avond en de sfeer was perfect!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Super Evelien! Bedankt voor je mooie review!

Mariette

Erg lekker winkelen

Persoonlijk
Goede klantgerichte tips, dus niet van: verkoop verkoop verkoop.
Vriendelijk
nette overzichtelijke winkel in MOnnickendam iig.

Wat standaard klipjes voor in het haar aanwezig hebben zodat we ook met het haar een voorstelling kunnen maken. Wij vergeten ze wel eens ;)

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Haha Mariette, als je haar maar goed zit! We nemen het mee in de volgende vergadering ;) Bedankt voor je prachtige feedback.

Ingeborg Bakker

Gastvrij, lief, en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Jullie hebben in alle prijsklassen mooie jurken. De prijzen staan op de website en vooral Maria is een ontzettende lieve vrouw.

Nvt

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Ingeborg, super om te horen. Bedankt voor je feedback!

Carolien van Genderemn

De zoektocht naar DE jurk is bij Femwedding tot het hoogtepunt gekomen. Alles was goed geregeld!

Persoonlijke aanpak, gezellige no nonsense sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt.
Goede service met een lach en een traan.

Op de website zijn sommige omschrijvingen van jurken niet volledig beschreven, dit is jammer.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Bedankt voor je feedback en verbeterpunten Carolien! We nemen ze mee in de volgende vergadering ;)