Collectie / Aanbod
9.8/10
Klant is koningin
9.8/10

Floor Cnossen

Gezellige avond gehad, heel vriendelijk geholpen, alle tijd voor ons! echt een uitje zo, deel van de spannende voorbereiding op de grote dag!

Prive afspraak geeft tijd en rust, heerlijk.

wij zochten een jurk in de lage prijsklasse, en kijken bij de duurdere jurken is dan funest, je ziet zo veel moois!

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Goed om te horen Floor! De nieuwste collecties trekken toch altijd meer de aandacht... haha.. Gelukkig ben je goed geslaagd.

v.d. Molen

Duidelijke site, mooie winkel, ruime keus, eigenaresse vriendelijk en behulpzaam. Afhandeling is verder een stuk minder.

Ruime collectie, allerlei soorten en maten.
Veel mogelijk, aanpassingen op de/aan de jurk geen probleem.
Voor ieder wat wils!
De mogelijkheid om al op korte termijn een afspraak te...
Ruime collectie, allerlei soorten en maten.
Veel mogelijk, aanpassingen op de/aan de jurk geen probleem.
Voor ieder wat wils!
De mogelijkheid om al op korte termijn een afspraak te maken.

Communicatie:
Klant vaker bellen als de jurk binnen is, en er niet opgenomen wordt.
Communicatie:
Klant vaker bellen als de jurk binnen is, en er niet opgenomen wordt.
Ik heb daardoor een aantal week moeten wachten, ik zou gebeld zijn, maar heb geen gemiste oproep gezien. Niet leuk voor een \'zenuwachtige bruid\', dan zit je voor niks in spanning.
Uiteindelijk zelf gebeld, blijkt de jurk er al een paar week te hangen..

De coupeuse was zeer vlug en eigenlijk onvriendelijk.
Eigen sieraden mochten niet gepast worden bij de jurk, tijdens het laatste pasmoment. Dat moest ik thuis doen, omdat ik heb de sieraden niet bij deze bruidszaak gekocht. Er werd gezegd dat ik een beetje vaart moet maken,
want de 3 kwartier waren voorbij..

Echt geen service, ik geef bijna €1400,- uit en mag niet even mijn eigen sieraden passen. Zo wil je als a.s bruid niet behandeld worden.
Het voelde een beetje van \'er is betaald, dus nu maakt het niet meer uit..\'

Vooral het laatste punt moet echt verbeterd worden, jullie hebben een prachtige zaak, daar wordt bijbehorende service en afhandeling bij verwacht.

Anneke,
Anneke,
Zo vervelend om te horen. Nogmaals excuses. Dit is precies een van de redenen waarom we vorig jaar bij onze voormalige franchisegever, Wedding Wonderland, weg zijn gegaan. Ons motto is dat iedere klant een ambassadeur voor Fem Weddingshop moet zijn. Ik heb je afgelopen week gebeld en gesproken. Fijn dat je dat enorm kon waarderen en gelukkig heb ik daarmee je negatieve gevoelens weg kunnen nemen en zul je ons alsnog aanbevelen . Zoals afgesproken komt de bloemenbon naar je toe. Als je in de buurt bent, kom gerust langs!
Groetjes, Milou

Annemiek vd Wal

De jurk van mijn dromen hier gevonden en als ik overnieuw mocht kiezen zou ik voor dezelfde jurk gaan!

De jurk en accessoires heb ik in de winkel gekocht. Online kon ik al kijken wat het aanbod is. Als ik terug kijk ben ik nog steeds ontzettend blij met de aankoop van mijn jurk en ik ben in veel... De jurk en accessoires heb ik in de winkel gekocht. Online kon ik al kijken wat het aanbod is. Als ik terug kijk ben ik nog steeds ontzettend blij met de aankoop van mijn jurk en ik ben in veel winkels geweest! Goede service!

- geen tips

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Zing het voort Annemiek. Dank voor je feedback. Ik hoop trouwens dat je het niet snel overnieuw moet doen.....hahaha

Yvonne Attema

Een persoonlijke, relaxte en open klantbenadering en een mooi ingerichte winkel met genoeg keuze

Ga zo door!

Iets meer keuze schoenen en sieraden

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Wow, wat een recensie Yvonne. Super! Blij dat we je zo goed hebben kunnen bijstaan in het feestproces naar jouw grote dag.
Schoenen en sieraden hebben de aandacht, we zijn druk in gesprek met...
Schoenen en sieraden hebben de aandacht, we zijn druk in gesprek met verschillende leveranciers.

Karin Schemkes

Invulling van persoonlijke wensen

Vriendelijk, ontspannen, mooie winkel!
Vriendelijk, ontspannen, mooie winkel!
Er is goed naar ons geluisterd, de jurken waren voor ons niet geschikt, Milou heeft toen aangegeven dat er wellicht wat ontworpen zou kunnen worden samen met de coupeuse.

nee

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Karin, bedankt voor je terugkoppeling. Wij hebben al een ruime collectie, maar soms zit er gewoon niks tussen voor iemands specifieke wensen. Gelukkig gebeurt dit maar weinig, maar we zijn toch... Karin, bedankt voor je terugkoppeling. Wij hebben al een ruime collectie, maar soms zit er gewoon niks tussen voor iemands specifieke wensen. Gelukkig gebeurt dit maar weinig, maar we zijn toch druk in gesprek met verschillende leveranciers van nieuwe merken.

Miranda Kroeze

I say yes to the dress!!!

Leuke sfeer, enthousiaste verkoopster, nam de tijd, lekkere hapjes verzorgd en erg leuke pas middag gehad!!

Nee. De nazorg is bij mij nog niet van toepassing, maar ga ervan uit dat dit net als de pas sessie prima zal verlopen...

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Hoi Miranda, dank voor je feedback. Met nazorg bedoelen we het coupeuse-traject en ga er maar vanuit dat dat goed komt. Onze coupeuse zijn zeer ervaren en kunnen al jouw wensen verwezenlijken. Je... Hoi Miranda, dank voor je feedback. Met nazorg bedoelen we het coupeuse-traject en ga er maar vanuit dat dat goed komt. Onze coupeuse zijn zeer ervaren en kunnen al jouw wensen verwezenlijken. Je kan me altijd bellen voor eventuele vragen.

Leanne

Vriendelijk, niet te opdringerig, mooie jurken.

-personeel

- De website was niet duidelijk en rommelig, maar sinds jullie een eigen winkel hebben en een eigen site hebben, is het beter.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Leanne, dank voor je feedback. We zijn nu ruim een half jaar los van onze ex-franchisegever.We hebben destijd in alle haast een site moeten neerzetten. Momenteel zijn we weer druk met onze... Leanne, dank voor je feedback. We zijn nu ruim een half jaar los van onze ex-franchisegever.We hebben destijd in alle haast een site moeten neerzetten. Momenteel zijn we weer druk met onze webbouwers om een site te creere

Anna Altenburg

Goed!

Persoonlijke benadering naar klanten toe.
Hun klantvriendelijkheid. De zorg en aandacht die ze voor je hebben. Ze zijn erg behulpzaam.

Misschien een idee om de coupeuses wat meer allround te maken, dat zij ook wat meer afweten van andere zaken dan alleen de jurk (ondergoed of sieraden bijvoorbeeld) in het geval dat zij alleen in de... Misschien een idee om de coupeuses wat meer allround te maken, dat zij ook wat meer afweten van andere zaken dan alleen de jurk (ondergoed of sieraden bijvoorbeeld) in het geval dat zij alleen in de winkel zijn met de klant.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Een goeie tip Anna, die pakken we zeker op! Dank je!

Annelies

Hier de perfecte jurk gevonden, dus mijn ervaring erg positief!

Erg gastvrij, attent en persoonlijk personeel. En wat een prachtige jurken!!

Een paar kleine dingen liepen niet optimaal (sluier en betaling). Maar prima opgelost.

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Goed om te horen Annelies. Om van jou een ambassadeur van Fem Weddingshop te maken doen we er elke dag alles aan om te zorgen dat jij uiteindelijk het door jou gewenste resultaat hebt....

Anneke Niessink

Een leuke en bijzondere ervaring

De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid

grotere collectie bruidsjurken en accessoires?

Reactie Brides by Fem Bruidsmode:

Anneke, Bedankt voor je feedback. Super om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad. We zijn druk doende om de toch al brede collectie nog diverser en completer te maken. Gelukkig slagen 8 op... Anneke, Bedankt voor je feedback. Super om te horen dat je zo'n leuke ervaring hebt gehad. We zijn druk doende om de toch al brede collectie nog diverser en completer te maken. Gelukkig slagen 8 op de 10 bruiden al in de eerste passessie bij ons.