Piet kleine

Altijd goede prijs en snelle levering

Joanne Tinnemans

Geen verbeterpunt. Super bereikbaar en fijn klantenservice.

Jacobus Abbenhuis

Altijd prettig zaken doen, vriendelijk en super klantgericht.

H. Kan

Voorraad op site actueel houden.

Reactie Broedersgezondheidswinkel.nl:

Bedankt voor je beoordeling. We willen ook graag even reageren op jouw punt over voorraden actueel houden. In onze webshop gebruiken we meerdere bronnen van voorraden die tenminste éénn maar meestal... Bedankt voor je beoordeling. We willen ook graag even reageren op jouw punt over voorraden actueel houden. In onze webshop gebruiken we meerdere bronnen van voorraden die tenminste éénn maar meestal meerdere malen per dag worden bijgewerkt. Waar het wel eens misgaat, is dat een product door de leverancier door bijvoorbeeld grondstofproblemen tijdelijk niet beschikbaar is. In jouw bestelling ging dat om één product wat dan niet alleen bij ons maar ook bij onze groothandels uit voorraad loopt, omdat de laatste potjes in rap tempo worden besteld. Dat is helaas vervelend, maar daar kunnen wij niet zo veel aan doen. Wat we wel doen en in jouw geval is dat ook gebeurd, is dat we onze klanten altijd informeren dat er leveringsproblemen zijn, waarbij we ook altijd het alternatief van bestelling annuleren òf wachten naar voren brengen. De bestelling is uiteindelijk wel na 3 weken geleverd, maar nogmaals die vertraging komt dus door het leveringsprobleem van de leverancier zelf en tsja dat is helaas niet altijd te ondervangen door de actuele voorraad op dat moment.

Femke van Beek

Fijne mensen met super service

Roel Regter

Alles gaat helemaal prima!