9.7 /10

checkbox100% beveelt Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw - Heelweg aan!

Afhalen / bezorgen
Assortiment
Deskundig advies

Familie Rooza de Way

Wat zijn wij weer goed geholpen, nieuwe vaatwasser geplaatst en lekkage verholpen. Dank je wel Raimond en Maikel!

Zeer aanbevolen
Deskundig en vakkundig
Vaatwasser

Loes en Aart Zwienink

De vernieuwde badkamer is klaar. We zijn meer dan tevreden. Vakwerk van de bovenste plank ! Denken mee en adviseren goed.

Prima uitgevoerd werk
Goed advies m.b.t. de mogelijkheden en materialen
geheel vernieuwde badkamer

Dennis Douze

Aankopen van een keuken

Beveelt u dit bedrijf aan
Wij beveel dit bedrijf zeker aan. Alle afspraken zijn nagekomen!
Deskundig advies, adviseur neemt de tijd.
Keuken

Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw - Heelweg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw - Heelweg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2020

Bruggink Keukens, Badkamers & Bouw - Heelweg

Hierom kiest u voor Bruggink keukens, badkamers en bouw: Totaalconcept voor bouw, keukens en badkamers Eigen vakmensen voeren het werk uit Elke klant een persoonlijk ontwerp Gespecificeerde offerte Één aanspreekpunt Vertrouwd bedrijf in de regio

Afhalen / bezorgen

geheel vernieuwde badkamer

Dennis Douze

Aankopen van een keuken

Beveelt u dit bedrijf aan
Wij beveel dit bedrijf zeker aan. Alle afspraken zijn nagekomen!
Deskundig advies, adviseur neemt de tijd.
Keuken

• checkGemiddelde score: 9.7/10