Lars
Fijne winkel en online omgeving. Mooie kleding en goed personeel.
- Hoe kunnen wij volgens jou onze (online) winkelervaring verbeteren?
- Geen aanbevelingen.
Prettig, duidelijjk rn snelle verzending
Erg snelle levering, blij met mijn bestelling 😊
Zeer goed! Gaan goed mee met de trends en hebben de populaire artikelen op voorraad waar andere (online)winkels ze niet meer hebben
Goed makkelijk en snel bezorgd.
Teleurgesteld
Prima, niks over te klagen.
Positief en behulpzaam
Zeer tevreden!
Super, heel attent en service gericht!!!
Snelle levering!
Makkelijke, duidelijke website, ruime keuze en snel geleverd!
Prima ervaring. Duidelijke communicatie en snel geleverd!
Bruut verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig, duidelijjk rn snelle verzending
Erg snelle levering, blij met mijn bestelling 😊
Goed makkelijk en snel bezorgd.
Teleurgesteld
Prima, niks over te klagen.
Positief en behulpzaam
Zeer tevreden!
Super, heel attent en service gericht!!!
Snelle levering!
Makkelijke, duidelijke website, ruime keuze en snel geleverd!
Prima ervaring. Duidelijke communicatie en snel geleverd!
Bruut heeft de volgende resultaten bereikt: