D. Breedveld
Wij hebben gekozen voor Bryunzeel omdat dit ‘handig’ zou zijn met onze nieuwbouw woning. De project ontwikkelaar werkte samen met Bryunzeel. Dus handig voor inmeet momenten. Daar is ook alles mee gezegd. 5 dagen voor bezorging van de keuken was de koelkast ineens niet leverbaar. Er word een alternatief aangeboden, maar als je deze niet wilt hebben, is er geen andere keuze. Toch overstag gegaan en dan duurt het gewoon ruim 4 weken. Zit je met een leen koelkast in je keuken, die niet ingebouwd word. En dan de communicatie via mail en telefoon, pfffff. Sms krijgen op zondagavond dat er iets geleverd word op maandag. Staat niet bij wat dat dan is. Heel de ochtend aan het wachten op niks. Meneer die de keuken komt plaatsen wil niet op z’n vingers gekeken worden en stuurt je bijna je eigen huis uit. Ook onze vrolijke viervoeter kon hij niet waarderen en vroeg of hij ‘weg’ kon. Enige waar we wel tevreden over zijn, zijn de service monteurs. Vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken. Voor ons geld echt 1x nooit meer.
- Verbeterpunten of tips
- Communicatie