Jhpoker-timmerwerken
- Product of service:
- Zaagbladen
SPAM Zeer snelle levering
Prima bedrijf niks mis mee
Ik heb BS tools per toeval ontdekt op internet. Ze leveren snel, zijn goedkoop en hebben kwalitatief goede materialen.
Alles zoals afgesprke
goed
Ik heb een zeer uitstekende ervaring met BS tools. Er was een verkeerd zaagblad af geleverd. Na een telefoontje direct op gelost. En binnen 24 uur was het juiste zaagblad afgeleverd.
Eerste ervaring en die beviel goed
Zeer snel en correct. Altijd graag weer de site bezoeken prima kwaliteit zaagbladen.
Kende het bedrijf niet. Had een cirkelzaagblad nodig. Deze site geeft zeer veel info, over stand van de tanden, negatieve of positieve hoek etc. Dat trok me over de streep. Andere sites waren érg summier. Zodanig dat je niet weet wat je koopt. Hier perfect!
goed en snel afgehandeld
Zeer snelle levering.
Makkelijk
BS tools verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BS tools heeft de volgende resultaten bereikt:
SPAM Zeer snelle levering