Erwin Stuyvaert
- Verbeterpunten of tips
- Sterke punten
- keuze, service,
grote keuze, correcte afspraken, prima service
Al vanaf 2008 klant , dit wordt onze 3de jaquzie. Nu geholpen door Geert Jan in Waalre, vriendelijke verkoper. We raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Fijne ervaring met Bubbelkoning. Wij zijn goed geholpen door Geert-Jan in Waalre. Vriendelijk en neemt alle tijd voor je. Tijdens de levering was er een hoek van de whirlpool beschadigd, dit is netjes opgelost door meteen een nieuw onderdeel op te sturen wat makkelijk zelf te vervangen was. Systeem van de whirlpool werkt goed en bad blijft lang op temperatuur. Wij zijn tevreden.
Eindelijk nog eens kwalitatieve service, bedankt aan de Technische dienst met name dhr. Isard Revell.
Al 6 maanden een jacuzzi gekocht, maar het werkt niet. Telkens electriciteitspanne bij het aanzetten. Ondertussen 2 techniekers geweest zonder resultaat !
Fijn bedrijf, goede uitleg
Goede ervaring van begin tot eind. Mijn ervaring met meneer Sil was super goed en heeft woord gehouden fijn zaken doen met Sil.
Wat een geweldige ervaring! Het hele proces, van showroom tot installatie, was fantastisch. We gebruiken onze jacuzzi nu elke dag en zijn er superblij mee!
Over de monteur, deze deed zijn werk geweldig, ik ben er zeer tevreden over
Super goed
Goede service
Door tegenstrijdige verhalen van de verkoper betreffende de levering waren we wat vertrouwen kwijt, maar vandaag maakte Fabio dit helemaal goed. Hij bleef duidelijk communiceren over de levertijd, heeft alles heel netjes geïnstalleerd en alles keurig uitgelegd.
Niet tevreden
Kies zeker voor Bubbelkoning
Spa grand pasific
Bubbelkoning.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bubbelkoning.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bubbelkoning.nl