Tijdens de oriëntatie in Amersfoort geen klantgerichtheid en onverschillige verkoper. Hierna met Eindhoven gebeld en na ietwat summiere informatie toch prima geregeld. De...Tijdens de oriëntatie in Amersfoort geen klantgerichtheid en onverschillige verkoper. Hierna met Eindhoven gebeld en na ietwat summiere informatie toch prima geregeld. De plaatser/installateur belde keurig van te voren dat hij een kwartier eerder was. Regin was super aardig en behulpzaam. Bovendien zeer geduldig en heeft alles prima uitgelegd. Mooi voorbeeld van klantvriendelijkheid. Compmiment. M.v.g. Rob Verkerk
Sander en Roland
Prima en netjes geholpen. Verkoper heeft naar onze wensen geluisterd en ons product daar op aangepast.
L. Bos
Goede ervaringen, goede afspraken
Minten Dirk
Na een weekje had...Vriendelijke bediening in de winkel (Genk, B), weliswaar geconfronteerd met enige levertijd (22 weken, maar die was ingecalculeerd) en een heel goede afleverservice !
Na een weekje had ik een klein technisch probleempje en dat werd door een technieker heel vlot verholpen, met nog wat extra uitleg en tips over de bediening van het bad erbij. Mailtje gedaan en enkele dagen later stond de technieker aan de deur. Tussenkomst onder garantie. Ja, ik raad Bubbelkoning zeker aan ! Mijn spa (Fox Prisma) is een prachtige en nuttige aanwinst voor quasi dagelijks gebruik !!
Rik Freson
Leuk bedrijf. Vele modellen te bekijken. Het bedieningsmenu van de bubbelbaden is spijtig genoeg noet in jet Nederlands. De installateurlegt het wel piekfijn uit.