Harry Wessel

Prima zowel bij de verkoop als bij het installeren

Andy De Clercq

We zijn 2 keer langs geweest en we zijn 2 keer vriendelijk onthaald door Bram en Eric. Duidelijke uitleg gekregen. Niks was hen teveel om uit te leggen

Remco groeneveld

Zeer professioneel en oprecht bedrijf. Service van hoog niveau. Afspraken worden 100% nagekomen. Monteur bij levering krijgt groot compliment van mij.

Paul

Geen beste beurt gemaakt bij mij. (Vestiging Waalre)
Door een vlaamse heer uitstekend te woord gestaan voor het maken van een afspraak in de showroom in Waalre.
Eenmaal in Waalre bleek de...
Geen beste beurt gemaakt bij mij. (Vestiging Waalre)
Eenmaal in Waalre bleek de verkoopster totaal ongeïnteresseerd en gaf nauwelijks antwoord op de vragen die ik had; laat staan echt advies geven over de modellen waar onze voorkeur naar uitging.
Op de vraag vanuit mijn kant om een prijsvoorstel voor een 2-tal spa modellen werd kort instemmend geantwoord en er werd een optelsommetje gemaakt met de telefoon(Ook de vraag naar een kopje koffie bleef achterwege).. Tsja dat bruto optelsommetje had ik ook gemaakt en op de vraag om een mooie netto offerte werd afwijkend gereageerd. Opzich is dat prima, maar roep dan niet op je website dat je altijd de scherpste qua prijs bent (Wat ook in diverse youtube filmpjes naar voren komt vanuit Bubbelkoning), en zeker niet dat je ''Gespecialiseerde adviseurs die alle ins en outs van spabaden kennen'' hebt.
Inmiddels zijn we elders geslaagd voor een van de 2 modellen van onze interesse waar we wel uitstekend en enthousiast geholpen zijn.

Reactie Bubbelkoning.nl:

Beste Paul,
Beste Paul,
Vervelend om te horen, maar goed dat u dit laat weten aan ons. Kunt u mij laten weten wanneer u precies in Waalre bent geweest dan ga ik dit bespreken met onze verkoopster.
Alvast bedankt voor de feedback.
Michiel
michiel@bubbelkoning.nl

Bart Vandenhende

Vandaag is onze jacuzzi geleverd.
Heel vriendelijke behulpzaam ervaren Réan.