Zaterdag 15 mei heel mooie ervaring bij het bezoek aan de showroom in Zandhoven. Gedetailleerde uitleg gekregen en zeer vriendelijke jongeman. In coronatijden niet evident. Deze week vermoedelijk...Zaterdag 15 mei heel mooie ervaring bij het bezoek aan de showroom in Zandhoven. Gedetailleerde uitleg gekregen en zeer vriendelijke jongeman. In coronatijden niet evident. Deze week vermoedelijk onze Spa bestellen nog even wat praktische details checken op aangeven verkoper. Willen echt dat alles top verloopt en willen niet enkel verkopen. Top ontvangst en eerlijk
Dieter De Grave
Zeer vriendelijke verkoper, die antwoord biedt op al uw vragen.
Goede en duidelijke hulp van Danique. Een fijne en gezellige ervaring om hier een spa uit te gaan zoeken !!
Tevreden klant
Een correcte service op de levertijd na.
Wim van den Reek
Goede service denken mee in oplossingen net en correct personeel
Peter
Vakkundig en plezierig om zaken mee te doen. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en installatie
Familie vd Berg
Alles super geregeld, de verkoper Lynn komt de afspraken na en bij aflevering en installering gaf de vriendelijke monteur Jeroen goede en duidelijke uitleg!