Dobbelaere

Professionele medewerkers met kennis van zaken

Van Lieshout Patrick

Na een vraag over mijn aangekochte Spa de dag erna al een telefonisch contact

Van Der Smissen Luc

Uitstekende service. Jullie monteur heeft alles tot in de puntjes uitgelegd.

deblaere ignace

Een beetje lang geduurd tot de jacuzzi hier op mijn adres is aangekomen (6maanden)

De Kort

Slecht. Heb september 2020 een whirlpool gekocht en aanbetaling gedaan. Zou in december geplaatst worden. Nu 7 mnd verder en nog steeds geen whirlpool. Krijg een warrig verhaal via mail. Nu reageren... Slecht. Heb september 2020 een whirlpool gekocht en aanbetaling gedaan. Zou in december geplaatst worden. Nu 7 mnd verder en nog steeds geen whirlpool. Krijg een warrig verhaal via mail. Nu reageren ze niet meer op mails en telefonisch niet te bereiken

Reactie Bubbelkoning.nl:

Geachte mevrouw de Kort,
Geachte mevrouw de Kort,
U heeft inderdaad bij ons een spa gekocht, maar wij hebben duidelijk aangegeven bij de aankoop dat de spa in week 6 ( midden februari) uiterlijk geleverd ging worden.
Helaas is ons dit niet gelukt en is er mede door de problemen bij het Suez kanaal een vertraging ontstaan. De container komt nu aankomende week in Rotterdam, dus mijn collega zal komende dagen contact opnemen voor een afspraak.
Mijn excuses voor het ongemak.
Team Bubbelkoning