We zijn zeer tevreden over de levering en jacuzzi zelf
menting
We zijn heel goed geholpen met een goede uitleg we hebben uiteindelijk een spa fox gekocht en dat bevalt super goed. dus geen klachten
A.B.van Meurs
Snelle levering jacuzzi tegen scherpe prijs
T Siebum
Verkoop van de jacuzzi was ontzettend goed en super uitleg..het verloop daarna was echter niet zo goed...
Vanderhaeghe Ronny
Bij aankoop werd de nodige tijd genomen om ons uitvoerige uitleg te geven en geduldig antwoord te geven op onze vragen. Bij de levering willen wij graag onze waardering uitdrukken voor de bezorger,...Bij aankoop werd de nodige tijd genomen om ons uitvoerige uitleg te geven en geduldig antwoord te geven op onze vragen. Bij de levering willen wij graag onze waardering uitdrukken voor de bezorger, super vriendelijk en behulpzaam, goede uitleg.
Bosch
Ondanks dat men op op onze bezoekdag dicht was, liet men de klant niet staan, resultaat binnen een kwartier aankoop van een jacuzzi
Sandy Buekenhout
Spijtig, heel lang moeten wachten op mijn zwemspa, maar nu zeer tevreden. De monteur deed zijn werk echt heel goed prima uitleg en zeer vriendelijk.
Hans van Kooten
Door Corona helaas een flinke vertraging opgelopen qua levering maar nu genieten we dagelijks van onze "bubbelaar".
A J le Clercq
We werden goed geholpen met de aanschaf van de spa