Beste prijs kwaliteit verhouding, goede service en erg goed geholpen.
Cassiers Peter
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, de installateur was keurig op tijd en heel vriendelijk. De installatie verliep vlot en heel professioneel, de uitleg was tot in de puntjes in orde. Echt een...Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, de installateur was keurig op tijd en heel vriendelijk. De installatie verliep vlot en heel professioneel, de uitleg was tot in de puntjes in orde. Echt een positieve ervaring. Ik kan de Bubbelkoning zeker aanbevelen bij mensen die eveneens zouden overgaan tot het aankopen van een spa ?
Fam Melenhorst
Super vriendelijke mensen
Moons
Alles zeer professioneel gedaan van in de showroom tot de plaatsing en een hele goede service,zelf als je nog vragen hebt nadien word je vraag professioneel beantwoord in het kort gezegt top team!...Alles zeer professioneel gedaan van in de showroom tot de plaatsing en een hele goede service,zelf als je nog vragen hebt nadien word je vraag professioneel beantwoord in het kort gezegt top team! top service! Zeker een aanrader ons zien jullie zeker nog terug. Groetjes
Arijan Diender
Prima geholpen en voorgelicht in Amersfoort. Heel blij met de aanschaf van onze Jacuzzi waar we meerdere avonden per week in relaxen, met de juiste massage stralen.
De Riemaeker kris
Michael
Ondanks dat we vrij lang hebben moeten wachten, zeer tevreden van de service. Vriendelijke monteur die er alles aan heeft gedaan ons tevreden te stellen alsook een zeer goede uitleg heeft gegeven.
Arnold
Top, duidelijke afspraken/prima producten
Van landeghem s.
Zeer goedzittende spa aangeschaft dankzij de goede uitleg in de zaak.