Piet Duinkerken

Degelijk bedrijf dat zegt wat ze gaan doen, maar vooral doet wat ze hebben gezegd. Lukt het niet dan wordt dat tijdig gecommuniceerd en wordt er een oplossingen geboden.

Ed en Irma Barhorst

Bij Rene in Amersfoort alle informatie gehad, prima uitleg, daarna Grand Pacific aangeschaft, vriendelijke monteur heeft jacuzzi neergezet, later nog mail gestuurd voor wat uitleg, snel het... Bij Rene in Amersfoort alle informatie gehad, prima uitleg, daarna Grand Pacific aangeschaft, vriendelijke monteur heeft jacuzzi neergezet, later nog mail gestuurd voor wat uitleg, snel het antwoord gekregen. Prima gegaan en zeer tevreden. Jacuzzi werkt top, erg fijn

Fam. Adriaans

Fijn bedrijf, goede duidelijke communicatie. Geen loze beloftes.

Michael van de Belt

Super tevreden over de levering van de jacuzzi!

M. van der Wel

Vriendelijk te woord gestaan door behulpzame verkoopster met duidelijke uitleg. De levering van de spa duurde wat lang met een maandje of vijf waarin een maandje vertraging zat maar de Manhattan... Vriendelijk te woord gestaan door behulpzame verkoopster met duidelijke uitleg. De levering van de spa duurde wat lang met een maandje of vijf waarin een maandje vertraging zat maar de Manhattan jacuzzi is met een woord fantastisch en het wachten waard. Bovendien hadden we echt een geweldige installateur! Echt een topper.. veel uitleg, behulpzaam meedenkend en vol humor maar wel ervaren en serieus in zijn vak. Wij adviseren Bubbelkoning!

Even Wellness

Al zeven jaar in het bezit van een jacuzzi van de Bubbelkoning. Deze wordt 7 dagen in de week bedrijfsmatig in onze wellness (Even Wellness) meerdere uren per dag gebruikt. Na zeven jaren zijn we... Al zeven jaar in het bezit van een jacuzzi van de Bubbelkoning. Deze wordt 7 dagen in de week bedrijfsmatig in onze wellness (Even Wellness) meerdere uren per dag gebruikt. Na zeven jaren zijn we hier nog dik tevreden over.

Faes

Correcte en professionele plaatsing. Zeer tevreden.