R.J. Hartman
- Sterke punten
- Gevraagd tegels op pallet te zetten ivm verrijker en werd zonder probleem gedaan.
prima
Geweldig
Hele goede service
Bijzonder goed
Levering was prima. Wat problemen gehad met kleur. Gezamenlijk opgelost en helemaal voor elkaar. Mooie tegels
Snelle levering, goede service, klantvriendelijke website
Zeer goede communicatie. Je wordt goed en vriendelijk te woord gestaan en betrouwbaar in afspraken.
goede service. afspraken die na gekomen zijn
prima service
Top kwaliteit and service
Had een bag mijnsteen besteld en betaald. Ik ben gebeld dat de bestelde maat niet te leveren was. Ik ben toen akkoord gegaan met andere maat. Sturen mij een pallet met een aantal zakjes. Was ik niet gelukkig mee.
goed
Goede website en snelle levering
Prima bedrijf
Budget-Bestrating.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budget-Bestrating.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Budget-Bestrating.nl