M j Van der Meer

Alles keurig geregeld

Snel

Niets

K Heijsteeg

Niet goed. Trage levering. Hoorde niks, moest zelf contact opnemen waar bestelling bleef. Te dunne pallet gebruikt bij levering waardoor deze in twee brak en mijn zoon bijna 1200 kilo stenen op zijn... Niet goed. Trage levering. Hoorde niks, moest zelf contact opnemen waar bestelling bleef. Te dunne pallet gebruikt bij levering waardoor deze in twee brak en mijn zoon bijna 1200 kilo stenen op zijn voet kreeg.

zie boven

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Jammer dat de pallet bij de levering uit elkaar is gevallen. Helaas hebben we hier niks over gehoord.
We hebben de artikelen vanaf onze opslag verzonden omdat ze vanaf de fabriek niet leverbaar waren. Onze levertermijn van maximaal 7 werkdagen is ook bij deze order nagekomen.

Albert

Al verschillende keren bestrating besteld

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede afspraken mee te maken. Top

M. Hogenkamp

Erg tevreden over het berijf, ze namen contact op over de bestelling, deze had ik niet compleet gemaakt. door dat ik een aantal koppelingsstukjes niet had besteld, zou ik het geheel niet kunnen... Erg tevreden over het berijf, ze namen contact op over de bestelling, deze had ik niet compleet gemaakt. door dat ik een aantal koppelingsstukjes niet had besteld, zou ik het geheel niet kunnen monteren. ik werd vriendelijk te woord gestaan en heb vervolgens de resterende betaling over gemaakt.

zie bovenstaande

het zou handig zijn als er wordt vermeld op de site dat bij elke meter drain ook een koppelingsstukje hoort. bij kwam het over dat de meter stukken wel aan elkaar gekoppeld konden worden. kan ook... het zou handig zijn als er wordt vermeld op de site dat bij elke meter drain ook een koppelingsstukje hoort. bij kwam het over dat de meter stukken wel aan elkaar gekoppeld konden worden. kan ook aan mij liggen.

Andrea Bakker-Jongbloed

Leuk bedrijf waar veel mogelijk is. Veel producten en het personeel denkt goed met je mee.
Wij hebben twee leveringen besteld. Alles in 1 koop gedaan omdat dan een mooie korting gegeven kan worden.
Over drie weken krijgen wij de eerste levering de rest is op afroep.

Luisteren goed en denken goed mee.
We hebben alleen de levering nog niet binnen dus daar kan ik nog niet over oordelen.

Verder leuk bedrijf

F.Kiers

Alle tijd voor klant

Vriendelijk, goede ideeƫn

Wanneer je de bestelling hebt gedaan en er wordt gezegd dat alles aanwezig is en klaar staat.
En ik stel d.d. uit en het is geen probleem( vindt dit super?) Maar als wij bellen wanneer het bestelde bezorgd kan worden
Worden terug gebeld dat de BESTELDE TEGELS NIET ER NIET ZIJN. VOOR ONS ONBEGRIJPELIJKE!!!

koenjer

website overzichtlig

Als ,zo in mijn geval vraag om de stenen/tegels te leveren op maandag of dinsdag wat ook is vermeld, dan verwacht ik niet dat de planner van Kijlstra mij belt (donderdags ervoor) dat de chauffeur... Als ,zo in mijn geval vraag om de stenen/tegels te leveren op maandag of dinsdag wat ook is vermeld, dan verwacht ik niet dat de planner van Kijlstra mij belt (donderdags ervoor) dat de chauffeur over 45 minuten bij U is.
Ik moest toen in alle haast vrij nemen om de schuttingen thuis verwijderen. Als men aan de afgesproken afspraak hadden gehouden , was dat weekend de schuttingen verwijderd.

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Bij vrijwel alle leveringen ontvangen we in een eerder stadium informatie over de levering. We begrijpen uw teleurstelling over het niet ontvangen van deze informatie.
Het aangeven van een...
Het aangeven van een voorkeursdag is geen garantie dat dit mogelijk is. Pas na bevestiging door ons is dit definitief.

Peter Hermans

Goede levering en mooi op tijd hele goede ervaring met budget bestrating

AW. Broeks

Snelle levering, netjes afgeleverd.

Alleen niet gebeld van te voren zoals was aangegeven, was nu geen enkel probleem maar dit is misschien nog een aandachtspuntje

Goede producten tegen redelijke prijs, goede service

Zie bovenstaande

Reactie Budget-Bestrating.nl:

Bedankt voor de tip. We ervaren het als bijzonder waardevol om informatie en tips over leveringen te ontvangen.

Hans Schilperoort

Ben goed voorgelicht over de te kiezen stenen voor ons terras. Bestelling was snel binnen, kreeg een telefoontje dat e.e.a. kon worden opgehaald.

Bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen, vondt het erg prettig dat ik een aanhangwagen kon lenen.