Jojanneke Millenaar
Snelle levering. Maar niet compleet. Sleutels van muizenvoer dozen missen. Kan de dozen zo natuurlijk niet openen. Net gebeld snap de situatie. We wachten het af.
- Product of service:
- Muizenvallen en voerdozen
89% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!
89% beveelt Budget Ongedierte Bestrijden aan!
Redelijk
Duidelijke informatie van lieden die dit werk al jaren doen. Lijkt me erg oprecht. Leuk. MAAR, de lijmbordjes 'tegen muizen en ratten' werkten bij mij niet: De ratten (die doorgaans betekenen dat ik dus geen muizen heb), lopen er gewoon overheen. Hun sporen zie ik, maar vangen, nix. Misschien komt het omdat het geen gewone grijze (riool-)ratten zijn? Ik woon op een landtong aan het Nieuwemeer, met aan twee kanten water en ook nog wat sloten en greppels. Onze rioolaansluiting loopt via een tussenpomp, dus ik vermoed ook niet dat rioolratten hier komen. De ratten die ik zie zijn ongeveer even groot als rioolratten, maar met bruinige vacht die bij hals en hoofd wat lichter en getekend is is. Ze zijn niet schuw, en ook overdag actief. Komen af en toe langs, en schrikken wel als ze me zien, maar op een afstandje gaan ze nog steeds hun gang. Er zijn hier ook bruine 'waterratten' (denk ik), maar die ZIE je alleen. Komen nooit in huis, veroorzaken geen last. Dus die hoef ik niet te bestrijden. Zijn zo groot als een wild konijn. Maar deze ietsje hariger en minder grijs ogende rioolrat-formaat knagers halen bij mij binnen de noten (in dop) van de schaal. Ze proeven van mn avocado en mn banaan, maar laten die dan weer staan. Ik zie ze dus onregelmatig, want mijn menu en dat van hun overlapt maar gedeeltelijk, en ik laat nu bijna niks meer staan, alles gaat in trommels, koelkast, oven of pan met deksel. Maar ik zie ze nog steeds lopen, zou ze graag een ernstige waarschuwing geven. Hoeft niet diervriendelijk, want ziekte-overbrengers vind ik iets te belangrijk om sentimenteel over te doen. Moet gewoon werken en als er af en toe een paar doden in de familie vallen, denk ik dat de boodschap ze één of twee generaties bijblijft. Want erg slim zijn ze wel!
Goede service, snelle levering
slecht , want ik heb de bestelling nog steeds niet binnen
Voor de 2e keer besteld en ik ben zeer tevreden over hun producten
Prima service, alleen product voldoet niet. Rat heeft zichzelf 3 keer op eigen kracht uit het val bevrijd.
alles lekker snel en correct geleverd , alleen de vangkooi is wat aan de korte kant voor 'n volwassen rat , ik zou hem liever minimaal de helft langer willen hebben , mijn aanbeveling is ... maak de kooi wat langer !
Snelle en correcte levering
Super goede service en ook wanneer er iets kapot gaat, gaat men super netjes met garantie om. 1 woord TOP !!!
Vlugge levering. Zorgvuldige samenstelling van het gekozen product.kan nog geen beoordeling geven van de uitwerking wegens te kort.
Gemakkelijk besteld, betaald en snel geleverd.
Keurig geregeld
Makkelijk bestellen en snel geleverd. De duivenpinnen zitten al op de dakrand!
Communicatie is heel positief
Budget Ongedierte Bestrijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service, snelle levering
slecht , want ik heb de bestelling nog steeds niet binnen
Voor de 2e keer besteld en ik ben zeer tevreden over hun producten
Snelle en correcte levering
Gemakkelijk besteld, betaald en snel geleverd.
Keurig geregeld
Makkelijk bestellen en snel geleverd. De duivenpinnen zitten al op de dakrand!
Communicatie is heel positief
Budget Ongedierte Bestrijden heeft de volgende resultaten bereikt: