Daan Kemper

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Daan, wat ontzettend leuk om te horen dat jij zo enthousiast bent over onze producten! Wij zijn blij dat we jouw verwachtingen hebben kunnen waarmaken en dat je zo tevreden bent. Het doet ons... Beste Daan, wat ontzettend leuk om te horen dat jij zo enthousiast bent over onze producten! Wij zijn blij dat we jouw verwachtingen hebben kunnen waarmaken en dat je zo tevreden bent. Het doet ons goed om te zien dat onze inzet wordt gewaardeerd en daar willen wij jou dan ook hartelijk voor bedanken. Met vriendelijke groet het BOB team.

Henk Wilbrink

Zeer goed

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Henk, wij zijn ontzettend dankbaar voor de mooie review die je hebt geschreven over ons muizen lokmiddel. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent en lovende woorden heeft over... Beste Henk, wij zijn ontzettend dankbaar voor de mooie review die je hebt geschreven over ons muizen lokmiddel. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent en lovende woorden heeft over onze producten. Wij streven er altijd naar om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt door onze klanten. We willen dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om je hartelijk te bedanken voor jouw feedback en vertrouwen in ons merk. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Nogmaals bedankt voor je steun en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet het BOB team.

Lydia

(Bewerkt)

Na contact met medewerker François allerlei handige tips ontvangen om de ratten te vangen. Heel fijn!

E. Nieuwpoort

Vlot bezorgd, communicatie goed. Ervaring product weet ik niet voor iemand anders besteld.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw, dank voor uw beoordeling en compliment. De tapijtkever valletjes zijn uitvoering getest en hebben meeste goede resultaten. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet François

Koenraad Janssens

Lokmiddel voor muizen werkt goed snel geleverd.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Els, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en je lovende woorden. Fijn om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.

Liliane Doggen

Heel goed

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Liliane, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en dat je onze rattenklemmen heel goed vind. Met vriendelijke groet het BOB team.

Ingeborg Ligtenberg

Goed spul en snel

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Ingeborg, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te geven. Fijn dat je onze producten goed vind. Met vriendelijke groet het BOB team.

Marlin Prinsen

Slecht product duiven lopen er met gemak overheen!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Marlin, zoals als reeds via de mail besproken heb je waarschijnlijk het verkeerde artikel gekozen. Zoals aangegeven mag je alles terug sturen en krijg je netjes je aankoopbedrag terug of we... Beste Marlin, zoals als reeds via de mail besproken heb je waarschijnlijk het verkeerde artikel gekozen. Zoals aangegeven mag je alles terug sturen en krijg je netjes je aankoopbedrag terug of we ruilen ze voor duivenpinnen. Uiteraard mogen de artikelen dan niet beschadigd of gebruikt zijn. Met vriendelijke groet François van Iersel

Dominique Simons

Te duur voor een alleenstaande. Gewoon niet betaalbaar

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Dominique, dank voor je beoordeling, maar ik vind het wel een beetje vreemd dat je iets bestelt wat je veel te duur vind. Je mag van mij gerust alles terug sturen zodat je je aankoopbedrag... Beste Dominique, dank voor je beoordeling, maar ik vind het wel een beetje vreemd dat je iets bestelt wat je veel te duur vind. Je mag van mij gerust alles terug sturen zodat je je aankoopbedrag terug krijgt. Ik voer alleen maar bestrijdingen in Rosmalen en omliggende dorpen uit. Je schrijft dat ik te duur ben met bedwants bestrijdingen terwijl ik die niet eens uitvoer. Ik betreur je reactie. Met vriendelijke groet François van Iersel

Victor Lamers

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Victor, hartelijk dank voor je mooie en goed beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.