Hendrik Wallijn

Zeer goed. Er was een foutje in de bestelling (dat kan gebeuren) maar direct en zonder probleem opgelost!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Hendrik, Hartelijk dank voor je fijne beoordeling en het teken dat wij onze fout goed hebben kunnen herstellen. Het is altijd ons streven om elke klant zo goed mogelijk te helpen en we zijn... Beste Hendrik, Hartelijk dank voor je fijne beoordeling en het teken dat wij onze fout goed hebben kunnen herstellen. Het is altijd ons streven om elke klant zo goed mogelijk te helpen en we zijn dan ook erg blij als we daarin slagen. Wij hopen je in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, het BOB team.

Marinus van Damme

Goede ervaring

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Marinus, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Het is fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te... Beste Marinus, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Het is fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, dus je positieve feedback is zeer waardevol voor ons. Dank je wel en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet het BOB team.

Jelke Laros

Snelle levering. Prima product.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Jelke, dank voor je beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.

Johan Jans

Perfect

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Johan, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn dat jij ook tevreden bent. Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet het BOB team.

EMIEL UITDENHOUWEN

Correct

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Emiel, Hartelijk dank voor je mooie review. Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met onze service. We zullen blijven streven naar de beste mogelijke service en... Beste Emiel, Hartelijk dank voor je mooie review. Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met onze service. We zullen blijven streven naar de beste mogelijke service en producten. Nogmaals bedankt en we zien je graag terug. Met vriendelijke groet het BOB team.

Patricia Geerling

Goede service en snelle levering.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Patricia, Dank je wel voor je mooie review! Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. We zullen blijven werken aan het leveren van de best... Beste Patricia, Dank je wel voor je mooie review! Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. We zullen blijven werken aan het leveren van de best mogelijke ervaring voor al onze klanten. Dank je wel voor het laten weten dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet het BOB team.

Willie de Haan

Werk goed

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Willie, Dank je wel voor de mooie beoordeling en het compliment. Het is fijn om te weten dat je onze service waardeert. We zullen blijven streven naar het leveren van hoge kwaliteit en goede... Beste Willie, Dank je wel voor de mooie beoordeling en het compliment. Het is fijn om te weten dat je onze service waardeert. We zullen blijven streven naar het leveren van hoge kwaliteit en goede service. Bedankt voor je support, en vriendelijke groet het BOB team.

Dennis Theunis

Juiste levering

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Dennis, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment over ons product. Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met wat we doen. We zullen blijven werken aan het... Beste Dennis, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment over ons product. Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met wat we doen. We zullen blijven werken aan het leveren van de best mogelijke service en producten, dus als er iets is waarmee we je in de toekomst kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, het BOB team.

Jaap Dekkers

Snelle service en duidelijke uitleg voor de toepassing van het product

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Jaap, Dankjewel voor de mooie beoordeling en het compliment! Het is fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was. Hopelijk had je een geweldige ervaring bij ons en kom je snel weer eens langs... Beste Jaap, Dankjewel voor de mooie beoordeling en het compliment! Het is fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was. Hopelijk had je een geweldige ervaring bij ons en kom je snel weer eens langs in onze webwinkel. Met vriendelijke groet het BOB team.

Ankie Hoogeveen

Zeer goed. Bij telefonisch contact goede uitleg.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Ankie, Dank je wel voor de mooie beoordeling en het compliment! Het is fijn om te horen dat ik goede telefonische uitleg heb gegeven. Dit maakt me blij en motiveert me om nog beter te doen.... Beste Ankie, Dank je wel voor de mooie beoordeling en het compliment! Het is fijn om te horen dat ik goede telefonische uitleg heb gegeven. Dit maakt me blij en motiveert me om nog beter te doen. Bedankt voor je feedback en vriendelijke groet Francois.