Olga Pahomkina

Goed gedaan. Snel en professioneel.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Olga, Dankjewel voor de mooie beoordeling en het compliment! Het is fijn om te weten dat de spullen snel zijn afgeleverd. Dit maakt ons blij! Met vriendelijke groet het BOB team.

Op den Camp

Snelle, adequate respons en verzending.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw Op den Camp, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment! Het is fijn om te horen dat de spullen snel zijn afgeleverd. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten... Beste heer / mevrouw Op den Camp, Bedankt voor je mooie beoordeling en compliment! Het is fijn om te horen dat de spullen snel zijn afgeleverd. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn, dus het is geweldig om te weten dat we goed bezig zijn! Bedankt voor je support! Met vriendelijke groet het BOB team

Nathalie baars

Vrijdag zijn ze langs geweest en sinda gisteren geen muis meer gezien, hopen dat ze weg blijven Maar tot nu toe top dus!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Nathalie, dank voor je mooie beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet Het BOB team.

Claartje

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Claartje, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet het BOB team.

Eric Gemser

Snelle en correcte afhandeling

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Eric, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling. Leuk om te lezen. Met vriendelijke groet het Bob team.

Kris Van Uytvanghe

Snelle en correcte levering...een tevreden klant hieršŸ‘

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Kris, wat leuk en fijn om je reactie te lezen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en complimenten. Met vriendelijke groet het BOB team.

Emmy

Ik had een klacht over een spuitfles. Hier is verder niks meer mee gedaan. Niet klantvriendelijk!

jacob jan hoogstrate

Keurig en op tijd geleverd

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Jacob, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling. Altijd leuk om te lezen. Met vriendelijke groet het BoB team.

Rob van Ballegoijen

Snel geleverd

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Rob, hartelijk bedankt dat jij ook de tijd hebt genomen om je mooie en goede beoordeling te delen. We kijken ernaar uit je in de nabije toekomst weer van dienst als dat nodig mocht zijn. Met... Beste Rob, hartelijk bedankt dat jij ook de tijd hebt genomen om je mooie en goede beoordeling te delen. We kijken ernaar uit je in de nabije toekomst weer van dienst als dat nodig mocht zijn. Met vriendelijke groet het BOB team

Anneli Oosterlee

Producten hebben niets geholpen, maand geprobeerd.