M van Hulst

Prima service, zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste heer / mevrouw, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en compliment. Heel fijn om te lezen en deze feedback te krijgen. Met vriendelijke groet het BOB team.

John Buijsen

Ontzettend tevreden. Enkele maanden gewacht met het schrijven van mijn ervaringen met de elektronische muizenverjagers om er echt van overtuigd te zijn dat de muizen daadwerkelijk verdwenen zijn.... Ontzettend tevreden. Enkele maanden gewacht met het schrijven van mijn ervaringen met de elektronische muizenverjagers om er echt van overtuigd te zijn dat de muizen daadwerkelijk verdwenen zijn. Had mijn twijfels toen ik de producten bestelde. € 89,95 is per slot van rekening een behoorlijk bedrag voor 2 apparaatjes die de muizen zouden verjagen....Echter...het werkt echt fantastisch. Ben nu ongeveer 5 maanden van de muizen verlost. Is het geld zeker waard. Kan het iedereen aanbevelen.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste John, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en wat fijn om jou ervaring te lezen. Gelukkig is het zo in de meeste gevallen. In 98% van de gevallen bieden de PestiNext verjagers een goede... Beste John, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en wat fijn om jou ervaring te lezen. Gelukkig is het zo in de meeste gevallen. In 98% van de gevallen bieden de PestiNext verjagers een goede oplossing. Met vriendelijke groet het BOB team.

Au

Sinds aanschaf geen muis meer gezien

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste AU, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en wat fijn om ook bij jou de muizenverjagers zo goed werken. En zo hoort het ook natuurlijk. Als professioneel ongedierte adviseur werk ik zelf... Beste AU, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en wat fijn om ook bij jou de muizenverjagers zo goed werken. En zo hoort het ook natuurlijk. Als professioneel ongedierte adviseur werk ik zelf dagelijks met deze verjagers en wel met veel succes. Mocht er ooit iets zijn dan verneem ik graag van je. Met vriendelijke groet François

Yvonne Lubbers

Zeer goed

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Yvonne, hartelijk dank voor je mooie en goede beoordeling. Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet het BOB team.

Elena Langlois

Absoluut fantasrische resultaat!!! geen muizen meer! wij zijn zoooooo blij! niks werkte voor de gebruik van deze produkt!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Elena, hartelijk dank voor je mooie en blije reactie. Je had mij ook al gebeld en super leuk om dit te horen en te lezen. Met vriendelijke groet François

Eef Van dalen

Prima ! Snel, goed verpakt en duidelijk

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Eef, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is. Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Diana Kors

Goed snelle levering!

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Diana, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Sylvana

Super snelle levering

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Sylvana, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijn dat het in deze tijd nog op tijd is bezorgd. met vriendelijke groet het BOB team.

Ed Made van der

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Ed, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Nienke Vellema

Prima. Snelle levering.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Nienke, hartelijk dank voor je goede beoordeling en fijn dat postnl je pakket snel heeft bezorgd. Met vriendelijke groet het BOB team.