Zeer positief
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Bernard, hartelijk dank voor je goede beoordeling en positief compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Tony, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en leuk om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Karin, wat fijn om zo`n mooie beoordeling te krijgen. Met vriendelijke groet en hartelijk dank het BOB team.
Best heer / mevrouw Misilje, hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Martin, hartelijk dank voor je goede beoordeling en fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Macha, je hebt aangegeven mij al 4 keer gemaild te hebben maar ik heb geen mails ontvangen. Ik heb je inmiddels ook al aangegeven dat je de spullen (ondanks de verstreken garantietermijn)...
Beste Ton, hartelijk dank voor je goede beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Elzbieta, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en nog mooier compliment. Fijn om dit te lezen. Hartelijk dank namens het BOB team.
Beste Elisabeth, dank voor je beoordeling. De PestiNext muizenverjagers hebben even tijd nodig om op muizen in te spelen. Het beïnvloeden gaat een paar dagen over heen en kan soms wat langer duren....
Beste Bart, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijne ervaring. Met vriendelijke groet het BOB team.