Heel goede ervaring
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Marion, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijn dat je je goede ervaring hier wilt delen. <et vriendelijke groet het BOB team.
Beste Jan, ik betreur je slechte beoordeling. Helaas kloppen de track en trace weergaven niet altijd en raken er wel eens spullen kwijt. Na onze laatste email wisseling heb ik je ook toegezegd je...
Beste Jan, fijn om te horen en dank voor je mooie beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Els, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en compliment. leuk om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Angele, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Piet hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Cynthia, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. De PestiNext Muizenverjagers hebben een succespercentage van 98%. Als er iets is dan verneem ik dat graag van je zodat ik mee kan kijken naar...
Beste Henk, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling.
Beste Hans, leuk en fijn om te lezen dat je tevreden bent met de producten. Met vriendelijke groet het BOB team.