MN Everwijn

Ik heb telefonisch advies gevraagt en werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan.
De man nam uitgebreid de tijd om mij goed te informeren.
Echt super fijn, ik heb hier een zeer tevreden...
De man nam uitgebreid de tijd om mij goed te informeren.
Echt super fijn, ik heb hier een zeer tevreden gevoel bij.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Marijke, wat een mooie beoordeling en wat een nog fijner compliment. Fijn om te horen dat je goed bent geïnformeerd. Met vriendelijke groet François

Wubbe Kramer

Mooie producten geleverd precies als de beschrijving op de website.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Wubbe, hartelijk dank voor je beoordeling en compliment. Het is altijd fijn om te horen als mensen tevreden zijn. Met vriendelijke groet het BOB team.

Garmt Louw

Duidelijke website met heldere adviezen. Goede producten. Snelle afhandeling van aankopen en prima telefonische bereikbaarheid

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Garmt, hartelijk dank voor je mooie woorden en complimenten. Leuk en fijn om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.

Evertmeeuwissen

(Bewerkt)

Mierenverjager van BSI gekocht bij deze firma, maar product werkt totaal niet. Deze heeft de vraag uitgezet naar de fabrikant. Maar de fabrikant houdt vol dat het produkt wel werkt. De leverancier... Mierenverjager van BSI gekocht bij deze firma, maar product werkt totaal niet. Deze heeft de vraag uitgezet naar de fabrikant. Maar de fabrikant houdt vol dat het produkt wel werkt. De leverancier heeft voor eigen rekening het gehele bedrag toch vergoed uit coulance. Bij deze firma koop ik meer producten. Als je luistert naar de klant en openstaat voor kritiek, voel je je een echte klant. Klasse.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Evert, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet François

Hans Kluivers

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Hans, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Sarah Ziyani

Een fantastisch dienst ik ben heel tevreden

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Sarah, dank voor je mooie woorden en en beoordeling. Hel fijn om dit te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.

Alowieke Van Beusekom

Goed spul, snel geleverd

Ron Pieper

Netjes en snel geleverd.Kwaliteit is goed.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Ron, dank voor je compliment en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.

Willem Berg

Nog geen ervaring

Sportverlichting.com Ton Merkx

Website duidelijk en overzichtelijk. Levering niet uitgevoerd. Bezorger zegt ons te hebben gemist terwijl we gewoon aanwezig waren op de zaak.

Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:

Beste Ton, dank voor je beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat het heel soms wel eens mis kan gaan met de leveringen waar wij totaal geen invloed op uit kunnen oefenen. Wij maken het zelf... Beste Ton, dank voor je beoordeling. Wij betreuren het ten zeerste dat het heel soms wel eens mis kan gaan met de leveringen waar wij totaal geen invloed op uit kunnen oefenen. Wij maken het zelf oom wel eens mij dat we gewoon aanwezig zijn en dat er iets niet wordt afgeleverd of elders wordt afgeleverd. Bij ons gaat elke dag alles weg als het voor 15 uur is besteld, en daarna zijn we afhankelijk van de postbezorgers. Wij hopen op iets meer begrip mocht dit wel eens niet zo gaan zoals we allemaal zo graag willen. Met vriendelijke groet François