Vlot en vriendelijk
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Nicole, hartelijk dank voor uw beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team
Beste Filip, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat de flyer met handleiding goed is ontvangen. Fijn om te lezen. met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Jacomine, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat de uitleg duidelijk is. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Liesbeth, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling. Leuk om te lezen. Warme groet van het BOB team.
Beste Xavier, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en we zien je graag weer terug. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Guido, hartelijk dank voor je beoordeling en compliment. Leuk om te lezen. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste heer / mevrouw Bouthoorn, hartelijk dank voor uw beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOB team.
Beste Albert , hartelijk dank voor je mooie beoordeling en je compliment over de supersnelle levering. Wij zouden graag willen dat de leveringen overal zo snel zouden gaan, maar dat is helaas niet...
Beste Wiel, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en compliment. Met vriendelijke groet het BOIB team.
Beste Amanda, hartelijk dan k voor je mooie beoordeling en positieve woorden. Met vriendelijke groet het BOB team.