Super
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Sandra hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Harry, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Leveren ging snel maar nu (90 dagen niet goed geld terug) geen reactie op mail inzake retourneren.
Product heeft bij ons geen effect en dit moet retour en uiteraard restitutie.
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste heer / mevrouw Kooreman, Ik heb uw mail beantwoord op 2 juli maar ik krijg daar helaas geen antwoord op. Retourneren kan heel eenvoudig naar het adres wat op de factuur en verzend bon staat....
Goede ervaring
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Luc, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Prima service en levering
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Johan, hartelijk dank voor je compliment en mooie beoordeling. Met vriendelijke groet het BOB team.
Snelle levering en product precies als omschrijving
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Paula, dank voor je compliment en beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Erg vlotte bezorgd
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Ine, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Goeie snelle levering
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste Michael, hartelijk dank voor je beoordeling. met vriendelijke groet het BOB team.
Goed. Produkt goedkoop en.eko. vlot bezorgd. Of het werkt moet ik nog afwachten. Ook zit er geen gebruiksaanwijzing op het potje.
Dat is een behoorlijke flater.
Reactie Budget Ongedierte Bestrijden:
Beste heer / mevrouw Dijkstra, hartelijk dank voor uw beoordeling en kritische noot. Wij zullen dit direct op gaan pakken. Bij veel producten doen we een handleiding en ook op onze site zijn veel...