Marinus
Onze iPhone gebracht en binnen 1,5 uur konden we hem helemaal goed ophalen. Super goed en eerlijk advies
- Verbeterpunten of tips
- Nee.
- Sterke punten
- Ga zo door.
Snel geholpen met mijn laptop die traag was
Voortreffelijke service en snelle communicatie.
Zoals altijd, goed en eerlijk geholpen.
Neemt de tijd om de problemen te bespreken en dezelfde morgen kon ik het gerepareerde al ophalen
Goed correct en eerlijk
uitstekende service
Perfecte service
Geweldig
Fijne en snelle communicatie
Zoals alle andere keren, eerlijk advies, geen scherm van mijn telefoon laten vervangen maar een nieuwe telefoon kopen en alle gegevens over laten zetten
Zeer vriendelijk en zeer goed technisch onderlegd.
Hele snelle reactie en kon de laptop snel brengen. Na enige inspectie meteen duidelijk wat het probleem was, wilde dit zonder kosten doen!
Vandaag een keurige gebruikte laptop gekocht. Keurige ontvangst, super vriendelijk en neemt ook even de tijd voor je.
BudgetFix verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BudgetFix heeft de volgende resultaten bereikt:
BudgetFix
Stormezandeweg 15
4424 EZ Wemeldinge
Snel geholpen met mijn laptop die traag was
Voortreffelijke service en snelle communicatie.
Zoals altijd, goed en eerlijk geholpen.
Goed correct en eerlijk
uitstekende service
Perfecte service
Geweldig
Fijne en snelle communicatie
Zeer vriendelijk en zeer goed technisch onderlegd.
BudgetFix heeft de volgende resultaten bereikt:
BudgetFix