Chantal
Wij zijn zeer tevreden over budgetfix
Goede service en vriendelijk
Ik werd snel en goed geholpen
Goed en zsm geholpen
Heel prettige en snelle dienstverlening.
SPAM Klantvriendelijk, efficiënt, deskundig,
utistekend
top
Snelle goede service
Snel, goed en vriendelijk geholpen
Hele vriendelijke man. Snelle reactie. Goede uitleg over mogelijke reparatie en daarbij komende kosten. Naar mijn idee goede kennis van zaken. Mijn telefoon was dan ook zo gerepareerd...!!!!
Heel kundig
BudgetFix verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BudgetFix heeft de volgende resultaten bereikt:
Wij zijn zeer tevreden over budgetfix
Goede service en vriendelijk
Ik werd snel en goed geholpen
Goed en zsm geholpen
Heel prettige en snelle dienstverlening.
SPAM Klantvriendelijk, efficiënt, deskundig,
utistekend