9 /10

checkbox97% beveelt Budgetisolatieshop aan!

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Daniella Jongstra

In één woord : Super

Goede bereikbaarheid qua telefoon. Hierdoor ook perfecte begeleiding voor ‘een leek’ (zoals ik ) met bestellen . Wat voorgesteld wordt aan de telefoon qua bezorging wordt waargemaakt . Bezorging: keurig op tijd en netjes afgeleverd. De bezorger heeft mij ook nog even geholpen met zware spullen, ( ben een vrouw alleen ) , zodat alles binnen no-time binnen was.

Antwoord Budgetisolatieshop

Beste Daniella, Wat leuk en goed om te lezen! Mocht je nog een keer advies willen staan we graag weer voor je klaar. Team Budgetisolatie

Geantwoord op

Jasper

Hele proces verliep snel en volgens afspraak.

Soepel proces, goede prijs.

Anton

Deskundig en snelle nette levering van de materialen

Snel en netjes tegen een goede prijs.

Dylan Huiszoon

Ad

Goede aankoop en correct geleverd

Prijs

Ylva Wolter

Website overzichtelijk en makkelijk in gebruik met bestellen Contact hebben met het bedrijf uitstekend Snelle service en levering Keurig kan niet anders zeggen Top bedrijf

Service, levering, telefonisch contact

Philip Slevin

Scherpe prijzen. Goede levering.

M. van Dijk

Bert Bouwman

Vriendelijke en assertieve klantenservice

Klantenservice

Dirk Nauwelaerts

Onze bestelling in goede orde en op afgesproken tijdstip ontvangen. Goede kwaliteit van het geleverde materiaal

Duidelijk omschrijving van het product, afgesproken leveringsdatum gerespecteerd

KHOENKHOEN

Ik heb dakisolatie gekocht, de factuur bevat geen merk en geen type waardoor ik veel geld mis bij aanvraag van mijn EPC. Ik heb zovaak gebeld maar wordt van kastje naar de muur gestuurd. Niemand helpt en hebben geen tijd voor klanten. Heel jammer voor zo'n grote fabrikant die geen moeite wilt nemen om een klant te helpen, hierdoor betaal ik nu boete van meer dan 3.000 euro alleen doordat Budgetisolatie geen merk en type had gezet op mijn factuur. Geen aanrader deze firma. pas goed op voordat je iets koopt want er is geen service. HELAAS.

GEEN

Budgetisolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Budgetisolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2016

Budgetisolatieshop

Wij zijn een leverancier van topkwaliteit isolatiemateriaal variërend van PIR isolatieplaten, EPS, XPS, Steenwol, Glaswol etc. Ons doel is om u te voorzien van duurzaam materiaal zodat u tegen een betaalbare prijs voor meer comfort in uw woning of bedrijfspand kunt zorgen. Als u uw huis isoleert, profiteert u van een aantal voordelen die direct impact hebben op uw woning en uw huidige energiekosten. Isoleren hoeft helemaal niet duur te zijn!

Nijverheidsweg 19

4731 CZ Oudenbosch

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Daniella Jongstra

In één woord : Super

Antwoord Budgetisolatieshop

Geantwoord op

Jasper

Hele proces verliep snel en volgens afspraak.

Soepel proces, goede prijs.

Anton

Deskundig en snelle nette levering van de materialen

Snel en netjes tegen een goede prijs.

Dylan Huiszoon

Prijs

Ylva Wolter

Service, levering, telefonisch contact

Philip Slevin

Scherpe prijzen. Goede levering.

M. van Dijk

Prima service , compleet geleverd