M. Apperloo
- Sterke punten
- Snelle levering, duidelijke site.
97% beveelt Budgetisolatieshop.nl aan!
Eenvoudige bestelling & goede klantbeleving
Ken het bedrijf van Internet, heb er voor de 1e isolatie klus besteld, korte lijn bestellen , factuur, ontvangst. Zeer tevreden over de wijze van communicatie. Geen bla bla bla maar super vlot en duidelijk. Ook tijdens het transport wist ik precies hoe en wat en wanneer. ZEER tevreden en positief over jullie onderneming, tot de volgende!
Zeer goed bedrijf al drie maal besteld en keurig op tijd geleverd en bestellingen volledig in orde
Topkwaliteit- prima service en levering.
Goede prijs kwaliteit
Prima materiaal voor een scherpe prijs
Particulier
Ok
duidelijke afspraken, vlotte levering
Makkelijk besteld, prijs goed! Na een berichtje, gelijk telefonisch contact gehad!
Prettig zaken doen
Perfecte afspraken
Snelle en nette levering
Budgetisolatieshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Budgetisolatieshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Budgetisolatieshop.nl
Nijverheidsweg 19
4731 CZ Oudenbosch
Eenvoudige bestelling & goede klantbeleving
Topkwaliteit- prima service en levering.
Goede prijs kwaliteit
Prima materiaal voor een scherpe prijs