Maarten

Ik heb kort geleden isolatiemateriaal besteld bij budgetisolatieshop. De spullen konden op de leverdatum niet geleverd worden maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld door een medewerker.... Ik heb kort geleden isolatiemateriaal besteld bij budgetisolatieshop. De spullen konden op de leverdatum niet geleverd worden maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld door een medewerker. Ik heb ook goede ervaringen met later contact met de medewerkers: ik kreeg steeds iemand aan de telefoon en werd keurig te woord gestaan.

De kwaliteit van de (b-keuze) pir platen was ook uitstekend en precies zoals omschrijving.

Goede communicatie en goede producten

Rob Thijssen

Prettige klantenservice en zeer behulpzaam personeel!

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Nico

(Bewerkt)

Je besteld isolatie in de kleur "grafiet". Er word geleverd 1 pak "grafiet" en 3 pakken "licht grijs". Wanneer je er melding van maakt, zeggen ze dat het zelf altijd in verschillende kleuren... Je besteld isolatie in de kleur "grafiet". Er word geleverd 1 pak "grafiet" en 3 pakken "licht grijs". Wanneer je er melding van maakt, zeggen ze dat het zelf altijd in verschillende kleuren geleverd krijgen. ZET DAN DE KLEUR NIET OP JE WEBSITE. Ik gebruik het voor een isolatie onder een vlonder waardoor je er wel gedeeltes van gaat zien. Dit ook gemeld. Vervolgens moet je het zelf maar komen omwisselen. Gemeld dat dit niet in een personen auto past. Hierna gaan ze kijken of ze kunnen komen omruilen. Maar dan hoor je nooit meer iets !!!!!!!!!!.
1 week later :
Na de slechte review werd ik gebeld en gingen ze het toch oplossen. Ze stuurden 3 nieuwe pakken isolatie in de juiste kleur. Uiteindelijk toch opgelost. Wel jammer dat het op deze manier moet !

Bjorn Jacobs

Alles voorradig, beste prijs en een goede en snelle levering.

Beste prijs, voorraad, snelle levering

Timo Verhaegh

Over bedrijf kan ik niet zoveel zeggen

Op tijd geleverd

Johan HARDHOLT

Prima prijs kwaliteitsverhouding

Snelle en juiste reactie na bestelling

wilbert zwolsman

Slecht, er wordt pas een week later geleverd dan overeengekomen. Kan je dus niet van op aan!.

Guus van Roozendaal

Zowel online als telefonisch goed bereikbaar

snelle levering

Jan ter Avest

Vlot en duidelijk in offerte en bezorging. Nette prijzen.

Zie boven

Wouter Coolen