8.2/10

Op alle punten een aanrader

zeer goede telefonische hulp om mijn probleem te verhelpen

nee

Veel soorten op voorraad zodat je goed kan vergelijken

Netjes geholpen en optijd geleverd

Meer personeel in winkel.

Arnold

Goede service, geweldige prijzen!

Perfecte service welke je tegenwoordig bijna nergens meer krijgt. Terzakekundige verkopers welke een goed luisteren en een degelijk advies geven. De prijzen zijn gewoonweg onverslaanbaar zo goed.

maarten van den bergh

Op zich prima, hoewel ik tussen de ontvanstbevestiging van mijn opdracht/betaling en de aankondiging van het aflevermoment misschien wel 3 tot 4 dagen niets meer vernam, waardoor ik mij ongerust had... Op zich prima, hoewel ik tussen de ontvanstbevestiging van mijn opdracht/betaling en de aankondiging van het aflevermoment misschien wel 3 tot 4 dagen niets meer vernam, waardoor ik mij ongerust had kunnen maken.

Neen.

neen

Snelle aflevering

dienst

Paula vorstenbos

Ik heb geloof ik alleen maar lof.
Van het bestellen op de site, tot het afleveren en installeren toe..
Ik heb geloof ik alleen maar lof.
Van het bestellen op de site, tot het afleveren en installeren toe..
En de jongeman die dat heeft geïnstalleerd (misschien kunt u dat nazien) die heeft echt een pluim verdiend 👍👍

Goede service en snelle terug koppeling via de mail.

Voor ons niet van toepassing

Heel erg goed. Afzuigkap online besteld en later belde ze al op of ik de goede kap had gekocht omdat deze zonder motor was. Die moest ik hebben maar heel netjes dat ze belden om het te vragen

De goede service zoals boven beschreven en de goede bezorging van de 2 heren heel beleefd en erg vriendelijk

Nee ga zo door met wat u nu doet

Gasplaat en oven aangeschaft bij Budgetplan. Soepele check out. Snelle en correcte levering. Aardige en behulpzame leverancier (chauffeur). Prima prijs- / kwaliteitverhouding.

Makkelijk kiezen / vergelijken van producten. Ook keuzeopties (merk, levertijd, voorraad etc.) erg handig.
Goeie info over het product. Helder en overtuigend. Ook eerlijk over levertijden zodat je niet voor verrassingen komt na bestellen en betalen.

Goed geholpen en ook heerlijk dat ze meedenken

Ja ze denken met je mee

Nee geen verbetering punten