8.2/10

Goede uitleg en juiste beschrijving over het product

Aankoop goed verlopen aflevering en installatie laat te wensen over

goede verkopers

nee

Nvt

snel orderbevestiging

levering duurde langer dan aangegeven. twee keer moeten navragen en 1 keer geen reactie

Ontevreden klant

Hele slechte ervaring. Ik heb op een vergelijking website gekozen voor Budgetplan vs. Mediamarkt, maar heb er nu achteraf gigantisch veel spijt van.

Qua prijzen: (1) Prijs was gelijk...

Qua prijzen: (1) Prijs was gelijk (2) Installatie was duurder. Qua leveringstijd: WAS budget zogenaamd sneller (3-5 werkdagen) vs. 10 werkdagen van mediamarkt

Ik heb op basis van bovenstaande besloten dat ik voor iets duurder ga, maar wel snellere levering omdat ik op dit moment een kapotte was machine had. Echter ben ik nu in middels 3 weken zonder wasmachine. Het feit dat ik verwachtte dat het sneller zou zijn geweest maakt het alleen maar erger.

Achteraf gezien zal ik niet meer voor budgetplan gaan omdat ze weinig communiceren, het moet allemaal van mijn kant komen. Terwijl ze beloftes niet nakomen! Ik zal in de toekomst daarom alle beloftes ook niet geloven.

Het maakt niet uit als je basis product (beloftes nakomen) niet goed is kun je alles goed doen, maar dan ga ik niet meer terug komen.

Zie beschrijving boven.. Veel te verbeteren.

Adequaat handelen na ontvangst beschadigd item.

Misschien fragile goederen gelijk goed verpakken en Fragile op pakket plakken

Ik heb een goed gevoel over gehouden

Bart

Zeer tevreden

duidelijke website, snelle levering

Selina Meijerink

Heel erg fijn!

Erg fijn geholpen. Samen overleg gehad over de levering. Zelfs de tijden worden doorgebeld. Super

N.v.t.

Prima, simpel en correct via hun web site

Goede FU en planning voor de monteur voor de plaasting van de koelkast. Monteur snel en vakkundig. En alle oude apparatuur ook weer retour.

Prima ervaring. bestelproces gelijk aan andere internet bedrijven. verder geen bijzonderheden

nee

betere informatie over track en trace en afgifte aan post nl