8.2/10

j.vogelezang

Geen juiste voorlichting gehad.

nee

Ja betere voorlichting over de apparaten.

Dirk Nijvelt

Prijs zeer interessant.
Service wat betreft tijd en datum levering laat wat te wensen over.
Ik kan niet beoordelen of beide punten wat met elkaar te maken hebben.

prijs

Evelien

Nadat mijn ouders een aantal jaren geleden hier een keuken kochten die zonder problemen geïnstalleerd is heb ik hier een keuken gekocht. Helaas ging dit niet zonder problemen. De afzuigkap werd... Nadat mijn ouders een aantal jaren geleden hier een keuken kochten die zonder problemen geïnstalleerd is heb ik hier een keuken gekocht. Helaas ging dit niet zonder problemen. De afzuigkap werd opgehangen maar niet aangesloten op het gat naar buiten. Het blad was bobbelig op de overgang en er bleek een scheurtje in te zitten. Nu moet dit allemaal niet zo moeilijk op te lossen zijn maar helaas heb ik hier heel erg lang op moeten wachten (maanden!). Daarbij werd er niet gecommuniceerd en moest het initiatief steeds van mijn kant komen.

Beter en sneller communiceren bij problemen en niet het initiatief aan de klant overlaten. Misschien bij Coolblue in de leer! Daar weten ze wat klantvriendelijkheid inhoudt. Verder niet steeds de... Beter en sneller communiceren bij problemen en niet het initiatief aan de klant overlaten. Misschien bij Coolblue in de leer! Daar weten ze wat klantvriendelijkheid inhoudt. Verder niet steeds de monteur of fabriek verantwoordelijk houden voor probleemoplossing. Budgetplan is degene die verkoopt dus eindverantwoordelijk voor afhandeling en contact, ongeacht de oorzaak! Ik vind het te belachelijk voor woorden dat ik er zelf moet achterkomen dat een nieuw blad dat 2 maanden eerder besteld is al een maand bij jullie klaar staat. Ik hoop dat jullie hier iets aan doen maar voor mij geen keuken meer bij budgetplan. Meer dan een half jaar wachten op een keuken die af is zonder een enkele vorm van excuus is voor mij genoeg geweest.

R. de Leeuw

Koelkast is geleverd door één persoon op de auto. Doordat een man alleen geen koelkast in zijn eentje kan tillen is deze over de drempel van de voordeur getrokken. De drempel is hierdoor wat... Koelkast is geleverd door één persoon op de auto. Doordat een man alleen geen koelkast in zijn eentje kan tillen is deze over de drempel van de voordeur getrokken. De drempel is hierdoor wat beschadigd. Zonde.
Afgesproken was dat de koelkast op dinsdag 6-3-2018 zou worden geleverd. Om 18:00 uur die dag werd er gebeld dat dit niet zou lukken. De levering werd een dag te laat. Graag op tijd aangeven als de levering niet gehaald gaat worden.

Tweede man op de aflever auto.
Op tijd leveren conform afspraak, of op tijd laten weten als van de planning wordt afgeweken.

Kees

Niet verwacht dat het zo goed zou zijn

doet wat het belooft

Goed werkend online bestelsysteem.

Reservering online bestelsysteem

van Velzen

Oven gekocht. Netjes afgeleverd. Tot mijn grote verbazing zat er geen stekker aan. Heel slecht en was niet aangegeven bij het artikel.

Stekkers aan je apparaten zetten voor je ze verkoopt.

t.ouwerkerk

nee

Mijn ervaring met Budget plan is goed

Goede voorlichting.

Houden zo als het nu is, en dat is goed.