8.2/10

bielsma

Probleem met geleverde aansluitsnoer voor mijn aangekochte inductie plaat
Probleem met geleverde aansluitsnoer voor mijn aangekochte inductie plaat
bij montage door Elektricien bleek sluiting in het aansluitsnoer (aangegoten stekker) te zitten en hij heeft er een nieuwe aangezet
ben terug gegaan naar winkel met defecte snoer en kreeg omdat ik het snoer a;s korting niet moest betalen kon ik alleen een vervangende stekker krijgen maar ik had al het snoer laten vervangen door mijn Elektricien dus extra kosten
kreeg als antwoord ja maar de het aansluitsnoer heeft U niets gekost en u heeft zelf een ander snoer aan laten zetten
dus dat was uw beslissing anders had u het snoer Kunnen ruilen
Maar deze meneer begreep niet dat ik dan weer een Elektricien had moeten laten komen a 90 euro
dit noem ik geen service
ga er ook geen spullen meer kopen
dus als u wat ga kopen laat u geen gratis aansluitsnoer aansmeren

meer service en niet te lullig zijn tegenover de klanten

Goed bedrijf. Helaas kwam van de belofte; "U krijgt een mail als het pakket wordt verstuurd met track en trace." niets terecht. Helaas was dat ook het minpunt.

Goede prijzen en uitgebreid assortiment.

De mail vwb track en trace ook daadwerkelijk versturen.

Goede ervaringen. Snel proces van aankoop en levering

Ten Brinke

Slecht. 14 dagen na bestelling is het product nog niet geleverd.

Tijdig leveren!

Snel en deskundig advies met producten tegen een scherpe prijs.

Scherpe prijzen en klantvriendelijke benadering.

Wij hadden ook de montage uitbesteed aan Budgetplan. We werden keurig gebeld voor de planning. Op de dag van montage zouden we gebeld worden voor 9:00 uur hoe laat de monteur kwam. Dit gebeurde niet... Wij hadden ook de montage uitbesteed aan Budgetplan. We werden keurig gebeld voor de planning. Op de dag van montage zouden we gebeld worden voor 9:00 uur hoe laat de monteur kwam. Dit gebeurde niet waardoor we zelf even moesten bellen. Niet echt een groot probleem maar toch...

Ton

Goed te woord gestaan door service

Andere vervoerder nemen, wij hadden afgesproken maandag in de ochtend te leveren komen ze in de middag . Wij gebeld moest wij bijbetalen als het product toch in de ochtend wilden krijgen ,... Andere vervoerder nemen, wij hadden afgesproken maandag in de ochtend te leveren komen ze in de middag . Wij gebeld moest wij bijbetalen als het product toch in de ochtend wilden krijgen , schandalig. (Vos logistics)

Marion

Complete keukenuitrusting gekocht voor een goede prijs. Goede communicatie. Top producten tegen de laagste prijs van Nederland.

Alle topmerken voor een Lage prijs

Goede ervaring, snelle levering.

Outlet

Aankoop van een gasfornuis met oven

Mooi aanbiedingen op showroommodellen.

T. Mansveld

Mijn eerste bestelling bij Budgetplan (combimagnetron). Zeer tevreden over de afhandeling /levering van mijn bestelling

De informatie op de website wordt waargemaakt. Vervoerder neemt keurig contact op over het tijdstip van afleveren zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.
Aflevering door vervoerder tot...
Aflevering door vervoerder tot volle tevredenheid uitgevoerd.

N.V.T.