8.2/10

Posthumus

Vaatwasser besteld. Was op voorraad. Zou na twee dagen komen. Ging niet door. Was een week later. Na de feestdagen. Mail gestuurd. Geen reactie.

Vaatwasser doet het goed

Als de vaatwasser op voorraad is ook leveren na 24 uur. Afspraak is afspraak. Minstens reageren op mail.

Snelle levering.en zeer scherpe prijzen

Terry Bloemert

Prima website, snelle levering en keurig afgeleverd.

Ruim assortiment en leuke aanbiedingen.

Tijd tussen de bevestiging en contact vervoerder (3 dagen) kan veel sneller.

Edwin Derks

Goed: correcte afhandeling, goede, behulpzame expediteur.

Info mbt producten is zeer goed.

Stond met zeker 2 uitverkochte oude modellen op een vergelijkingssite. Lokkertje? Win de verkoop met de beste prijs, niet met een leugen.

S.J.E. van Toor

(Bewerkt)

We zijn gebed door onze verkoper vanbudget plan! En we zijn uitgenodigd omhet problemen op te lossen.

Wel een prettige verkoper.

Onz keuken is niet goed geplaatst. Daar zijn we voor uitgenodigd. We hebben hoop op dat hetgoed komt om de problemen op te lossen.

Lambert van Gelder

Via klantenservice goede uitleg gekregen over technische vraag vaatwasser. Bij plaatsen order gewenste leverdatum doorgegeven, nu, na 8 dagen nog steeds gehoord over een levering....

Goede info bij technische vraag. Ze zijn echte de goedkoopste.

Terugkoppeling naar consument kan beter na gestelde vraag via email.

Nishan

Bij toeval op deze site gekomen door een zoekactie op een bepaalde wasmachine waar we opzoek naar waren. Ze hadden een restant staan en had wat schade. Na navraag wat voor schade hebben ze me heel... Bij toeval op deze site gekomen door een zoekactie op een bepaalde wasmachine waar we opzoek naar waren. Ze hadden een restant staan en had wat schade. Na navraag wat voor schade hebben ze me heel netjes en precies geïnformeerd. Ook de bezorging was goed verlopen

Communicatie en eerlijkheid.

Aangeven op de site welke schade er zowel is.

Alain

Op 22 December iets bestelt en nog steeds niets ontvangen , zelf geen mail ontvangen . Zou week 52 geleverd worden !!!!

Tot nu toe positieve ervaring. Alleen nog geen levering van kookplaat.

Duidelijke info op site

Meer info over levertijd via mail

de haan

Tot nu heel goed
pakket werd netjes afgeleverd op afspraak

de prijs van ons product was opvallend lager dan andere leveranciers

n.v.t