8.2/10

Ingrid Altorf

Dinsdag, na een heel prettig gesprek met een medewerker van budgetplan, een koel-vriescombinatie besteld, deze was hier €130 goedkoper dan bij degene die zei de laagste prijs te hanteren.
Kreeg...
Kreeg de volgende ochtend een telefoontje van de vervoerder dat de combinatie de volgende dag tussen 10 en 11 uur geleverd zou worden en daarnet om 10.45 stond de chauffeur voor de deur.
Dinsdag bestellen, woensdag belletje hij komt morgen, donderdag bezorgd.
GE-WEL-DIG dat is: Zeg wat je doet en doe wat je zegt, momenteel is dat een fenomeen in nederland. Grote klasse.

Hele goede comunicatie, prijs, klantvriendelijk
Zeg wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Houden zo,

familie

Prima zaak. snel en vriendelijk

snelheid

Thea Hooglander

Goede informatie en verkoper neemt de tijd voor je. Hij geeft ongevraagd ook extra informatie over de 5 jaar garantieregeling van Siemens en vraagt ons niet extra garantie in te kopen. Is gastvrij... Goede informatie en verkoper neemt de tijd voor je. Hij geeft ongevraagd ook extra informatie over de 5 jaar garantieregeling van Siemens en vraagt ons niet extra garantie in te kopen. Is gastvrij en bied koffie aan.Ook installatie van koelkast en vriezer verliep prima.
Kookplaat en oven hebben we zelf geïnstalleerd op advies van de verkoper, dit was een fluitje van een cent. Erg tevreden.

website niet door ons bekeken

Jurgen Duivenvoorden

Website was goed te vinden in zoekresultaten.
Prijs opvragen is niet wat je gewend bent van een moderne website.
Levering was uiteindelijk best snel, maar tegenwoordig verwacht he een...
Website was goed te vinden in zoekresultaten.
Prijs opvragen is niet wat je gewend bent van een moderne website.
Levering was uiteindelijk best snel, maar tegenwoordig verwacht he een track and trace code

Voordelig
Vaatwasser was überhaupt nog verkrijgbaar, bij de meeste andere winkels niet

Prijs op website
Duidelijk bezorgproces

Budgetplan Ridderkerk

Zeer Goed

persoonlijk contact, vakkundige uitleg v.h. apparaat

Ekelo

Fijn geholpen!

Snel en duidelijk geholpen

Jan Luijendijk

Milan was een bijzonder aardige en ook goede verkoper die begreep waar wij naar op zoek waren.

Aandacht voor de klant

Particulier

Snel en zakelijk

Selectie op producent !

Meer informatie over afmetingen lengte breedte en vooral ook hoogte ( diepte) is wenselijk!

Freek den Dulk

Alles is gegaan zoals beschreven op de website.

Prijs en levering

Levering buiten de regio duurt een paar dagen langer. Maar dat is ook wel weer begrijpelijk.

Hans Berenschot

Goed, zou er weer kopen

Prijs / Anbod

Dat de bezorgers vragen of ze de verpakking mee moeten nemen, is gelijk goed moment om geleverde product op beschadigingen te controleren
In mijn geval was het geleverde product een koel/vries...
In mijn geval was het geleverde product een koel/vries combinatie dus erg veel afval