8.2/10

S.Nayeri

Ik zie een energieklasse van A+++ voor Whirlpool WIO3T133PLE terwijl op de website van de Whirlpool en alle andere websites staat het onder energieklasse D. Ho kan ik uw nu verder vertrouwen met de... Ik zie een energieklasse van A+++ voor Whirlpool WIO3T133PLE terwijl op de website van de Whirlpool en alle andere websites staat het onder energieklasse D. Ho kan ik uw nu verder vertrouwen met de rest van de informatie. De oorspronkelijke prijs die verlaagd is ook staat 2 keer zo duur als die bij andere bedrijven!!! :O

Mooie prijzen

Wees professioneel en eerlijk graag!

Reactie Budgetplan Winkel:

Geachte heer/mevr. Nayeri,
Onze welgemeende excuses voor het onjuiste energielabel en danken u voor uw oplettendheid.
Wij hebben direct het energielabel aangepast op de website en zullen de...
Geachte heer/mevr. Nayeri,
Wij hebben direct het energielabel aangepast op de website en zullen de overige producten van Whirlpool nalopen om onjuiste informatie te voorkomen.
De adviesprijs die u bij ons op de website wordt door de fabrikant afgegeven in hun folder materiaal en nemen wij een op een over.
Marc Nederlof
Budgetplan Keukens

Budgetplan Ridderkerk

Zeer matig

Prijs

Telefonisch slecht bereikbaar, je hoort steeds een bandje, 16 keer bellen geen uitzondering. Je hoort op de dag zelf pas hoe laat de monteur komt, erg kort dag.
Als ze de bestelling de geplande...
Als ze de bestelling de geplande dag niet kunnen leveren heb als zzp-er een verloren werkdag buiten jouw schuld.
Beloftes dat je gecompenseerd zal worden komen ze niet na. Daar bel je vier keer over terug zonder een antwoord te krijgen. Zo prettig zijn als je op tijd geïnformeerd wordt, klantenservice sterkt zich uit tot de voordeur.

Unsatisfied customer

Terrible. I made a special order with the company for a refrigerator to be delivered. Confirmed in an email prior to ordering. I had to spend an extra 100 Euros for the transport company to... Terrible. I made a special order with the company for a refrigerator to be delivered. Confirmed in an email prior to ordering. I had to spend an extra 100 Euros for the transport company to follow the order. Budgetplan were hopeless when I called. Still don't have the money back and will engage a lawyer.

None

Honour the contract

E. Vuijk

Wederom een fantastische keuken geleverd met perfecte service

contact, service en kwaliteit

hou deze service vast maar dat doen jullie al vele jaren dus dat zal wel goed blijven

prive

Bedroevend

Lage prijs

Communicatie, controle op inhoud verpakking, controle of apparatuur werkt, informatie van klantenservice stemt niet overeen met wat de verkopers doen.

Schiedam

Prima, goede levering, koelkast geannuleerd ivm latere levering maar niets ten nadele van het bedrijf

Komen afspraken na

nee

Thierry den Teuling

Prima bedrijf met goed advies en service.

Niet opdringerig.

Geen.

hendy onderhoudsbedrijf

Heel fijn en rustig geholpen

dat het niet gehaast ging

heb ik niet

Benno

Interessant prijs en prima uitvoering

Juiste assortiment

Prijs op website vermelden.
Neff moet er een langere kabel bij leveren!

René Russchen

Zeer goed, medewerkers zijn bekwaam en zeer hulpvaardig

Zie boven