8.2/10

Mvk

Oven gekocht zou een pizza steen bij zitten. Deze werd niet meegeleverd. Na een week verder te zijn 3 mails en 2 telefoontjes nog niks ontvangen. Zeer slecht. Je heb betaald en er na hoor je niks... Oven gekocht zou een pizza steen bij zitten. Deze werd niet meegeleverd. Na een week verder te zijn 3 mails en 2 telefoontjes nog niks ontvangen. Zeer slecht. Je heb betaald en er na hoor je niks meer van ze.

Levering oven was verder wel goed.

Alles leveren en reageer op berichten van klanten.

Astrid

Goed, behulpzaam

afhankelijk door wie je wordt geholpen. Laatste aankoop als zeer prettig ervaren

soms lange wachttijden.. Personeel loopt gewoon langs je heen.

Van der Graaff

Vriendelijk geholpen

weten wat ze verkopen

van de ruit

Positief, snel geholpen en tegen scherpe prijzen

Doen wat men beloofd

Ik heb ze niet gezien

Siem

De keuken is in eerste instantie naar tevredenheid. Wanneer er na plaatsing nog een aantal garantiepunten moeten worden opgelost geeft Budgetplan geen thuis. De bereikbaarheid van de service... De keuken is in eerste instantie naar tevredenheid. Wanneer er na plaatsing nog een aantal garantiepunten moeten worden opgelost geeft Budgetplan geen thuis. De bereikbaarheid van de service afdeling is dramatisch en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Wanneer er eindelijk iemand beschikbaar is aan de telefoon kunnen er wel vervangende onderdelen worden aangeboden voor de productiefouten maar montage daarvan moet de klant zelf betalen of uitvoeren. Deze discussie is al 4 maanden aan de gang en nog is er geen oplossing.

Ondanks de aantrekkelijke prijzen zou ik Budgetplan absoluut afraden, wat een drama!

Sales

Dramatische after-sales

Giel

Na de vraag of we korting konden krijgen op agressieve wijze te kennen gegeven dat we dan maar naar een andere keukenboer moesten gaan. Dat hebben we dan maar gedaan.!!!!

Na de koude douche van de verkoper zou ik dat zo niet weten

Beter communiceren dat er over de prijs niet kan worden onderhandeld

Reactie Budgetplan Winkel:

Na ons prettig telefoongesprek van vrijdag 20 november waren wij verheugd u nogmaals in onze showroom te mogen ontvangen.
Onze verkoper Michel heeft geluisterd naar uw behoeften/ keukenwensen en...
Onze verkoper Michel heeft geluisterd naar uw behoeften/ keukenwensen en heeft dit vertaald naar een mooie keukenofferte.

Eve

het contact

Hans

Snelle levering, aantrekkelijke prijs en vlotte service

goed prijs-kwaliteitverhouding

nvt