Iris Vrijenhoek

Zeer slecht

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, wij zullen u persoonlijk contacteren. We hebben geen klacht of opmerking ontvangen en horen graag wat we kunnen verbeteren.

Raymond Meijer

Zeer matig. Foutieve leverdatum op site vermelden. Artikelen worden een week later nu verstuurd dan gemeld. Kan gebeuren , maar ga dan niet als ik dit telefonisch meld zeggen dat het er wel staat.... Zeer matig. Foutieve leverdatum op site vermelden. Artikelen worden een week later nu verstuurd dan gemeld. Kan gebeuren , maar ga dan niet als ik dit telefonisch meld zeggen dat het er wel staat. Ook vragen naar een review als het product nog niet eens geleverd is lijkt me niet de juiste volgorde

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, wij weten als geen ander hoe belangrijk het op tijd in huis hebben van sportprijzen is. Bij een ceremonie op een datum hoort een prijs. Daarom informeren wij onze klanten zo goed... Beste klant, wij weten als geen ander hoe belangrijk het op tijd in huis hebben van sportprijzen is. Bij een ceremonie op een datum hoort een prijs. Daarom informeren wij onze klanten zo goed mogelijk en hebben wij er geen enkel belang bij om foutief te informeren. Het spijt ons dat u de juiste verzenddatum over het hoofd heeft gezien. De order kunt u sowieso annuleren indien nog niet verzonden.

Miranda Heller

Super netjes en snel geleverd

Esther

Slecht. Levering duurt zo lang dat ik op dit moment een feedback formulier krijg terwijl ik de bestelde producten nog niet heb ontvangen

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, dank u wel voor de feedback. Uw order vertrekt vandaag zoals vermeld ten tijde van de bestelling. Door de langere levertijden op dit moment die we vermelden op de webshop komt het... Beste klant, dank u wel voor de feedback. Uw order vertrekt vandaag zoals vermeld ten tijde van de bestelling. Door de langere levertijden op dit moment die we vermelden op de webshop komt het helaas voor dat het verzoek om feedback iets te vroeg is verstuurd.

Judith Van Straaten

Zeer goed, klantenservice is top

Click-Clack bvba

Er wordt een btwnr gevraagd bij zakelijke klanten. Niettegenstaande btw verplicht moet verlegd worden bij buitenlandse klanten werd hij toch aangerekend. Spijtig

Bart

Snelle levering en heel mooi eindresultaat

Bas Kornet

Ik heb extra betaald voor next day shipping, dit was duidelijk niet het geval. Ik heb de trofee vandaag nodig maar het pick up point is gesloten. Als ik had geweten dat jullie met dpd werken had ik... Ik heb extra betaald voor next day shipping, dit was duidelijk niet het geval. Ik heb de trofee vandaag nodig maar het pick up point is gesloten. Als ik had geweten dat jullie met dpd werken had ik nooit bij jullie besteld, graag ontvang ik de extra kosten next day shipping terug.

Reactie Budgettrophy:

Beste klant, we nemen graag even contact op om deze klacht op te lossen.