SKB
Super
- Heeft u suggesties voor ons waarin wij onszelf kunnen verbeteren?
- Nee eigenlijk niet
- Wat was doorslaggevend in uw keuze voor Buitengewoon?
- De project manager, deze is een topper!
ik ben zeer tevreden over wat ze bij mijn gemaakt hebben
Zeer tevreden
Jazeker
Zeker, alleen er moeten nog wat aanpassingen gedaan worden + moet nog afgemaakt worden.
ja
ja is een mooie nieuwe oprit geworden
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Ligt een prachtig geasfalteerd autopad.
Resultaat viel wat tegen, mede door aanbrengen van zand op het oppervlak, streep in asfalt, en gladheid en kleur.
Zeer tevreden over het asfalteren.
Meer dan
Uitstekend
Mijn eerste praktische ervaringen zijn positief en ik ben tevreden over de resultaten
Zeker
ja afspraken worden nagekomen
BuitenGewoon verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BuitenGewoon heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden
Jazeker
ja
ja is een mooie nieuwe oprit geworden
Zeer tevreden over het asfalteren.
Meer dan
Uitstekend