9 /10

checkbox97% beveelt Buitenkado.nl aan!

party tent

Kamado bbq met accessoires

Elise

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring
Goed, doek voldoet aan mijn verwachting. Kleur is ook perfect. Leveringstermijn was ook prima.
Schaduw doek

Bas den Haan

mooie website, makkelijk te vinden, goed producten

Gerard

Geweldig!

Levert wat ze beloven en eerlijk over de priducten
Aangekocht product
Easy up partytent (4de keer)

W J Meeuwissen

Ophangen ging goed

Bert

Snel geleverd, goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring
Partytentdak besteld. De oude is in de schuur kapot gevreten door muizen. In een paar jaar tijd is het tentdak 30% duurder geworden (van € 60,00 naar € 79,00). Levering was snel en goed. Hopelijk blijft dit dak in het assortiment. We hebben blijkbaar de laatste blauwe besteld en op dit moment is alleen nog de witte leverbaar.
Vervangend tentdak 3x4,5 meter pro easy up

Mooier dan gedacht

Beschrijf hier uw ervaring
Kreeg de party tent snel binnen, uitgepakt en ziet er keurig netjes uit! Mooi stevig en in mijn eentje opgezet, midden in mijn woonkamer :) om te kijken of er mss beschadigingen waren, dit was niet het geval! Nu wachten op fantastisch weer, wat mij betreft voor nu een top product, mag wel een video van gemaakt worden hoe de klittenbandjes vast gezet moeten worden! Zag wel wat video’s op YouTube dank daarvoor, maar ook graag de binnenkant filmen hoe en wat.
Easy party tent 2m bij 3 m

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Levert niet wat besteld is. voel me in het zak gezet

Beschrijf hier uw ervaring
Ik bestelde een zwarte effen stertent. Lounge-effect was ideaal voor mijn feest. Er is een hele andere geleverd met een witte boord, zodat het er vooral goedkoop uitziet. Na melding hiervan zegt men simpelweg dat het vanaf nu met witte boord is en dat ik ze mag terug sturen. Daar heb ik natuurlijk niks aan want kan nooit tijdig een nieuwe tent elders bestellen. Kortom komt niet na om de juiste tent te leveren. Ondertussen wordt nog steeds een compleet zwarte tent op hun website aangeboden. Dus meer mensen gaan hierdoor in het zak gezet worden.
Waterdichte stertent 13,6m

Antwoord Buitenkado.nl

Onze oprechte excuses voor de ervaren ongemakken. Wij begrijpen dat het vervelend is. Wij zijn ervanuit gegaan dat de geleverde stertenten volledig zwart zouden zijn zoals we hadden omschreven. Dat blijkt echter niet zo. We gaan de foto's aanpassen om dit probleem in de toekomst te verhelpen. Nogmaals onze excuses en ons aanbod om het gratis te retourneren geld nog steeds mits de tent niet is gebruikt. Hopelijk heb je alsnog een fijn en gezellig feest!

Geantwoord op

Flip Hendrikse

uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring
prima partytent gekocht. Ja, je betaald iets meer maar de tent is dan wel van goede kwaliteit!
partytent

Judy Van Buren

Beschrijf hier uw ervaring
Snelle levering en goed verpakt.

Marijn

SterSterSterSterLege ster

Mooie zaak goed geholpen en vriendelijk personeel.

Beschrijf hier uw ervaring
Na een afspraak te hebben gemaakt bij Buitenkado. Hebben we daar gelijk een bestelling gedaan voor een partytent, mooie kwaliteit 4×4. Hij was op voorraad en we konden hem zo meenemen. Echter, thuis gekomen bleek de partytent toch iets te groot te zijn. Nieuwe afspraak gemaakt, alles uitgelegd was geen probleem. Wij konden het geld terug krijgen, maar kozen voor een partytent van 3×3 die was op voorraad. Nieuwe bestelling ter plekke gedaan. Het bedrag van de partytent 4x4 werd netjes binnen een week teruggestort op rekening. Goede service, dik tevreden.
Partytent 3x3

Buitenkado.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Buitenkado.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2013

Buitenkado.nl

Jouw buitenplezier staat centraal bij BuitenKado. Daarom vind je bij ons handige, originele en duurzame tuin- en vrijetijdsartikelen. Onze inkopers selecteren voor jou wereldwijd de beste kwaliteitsproducten tegen de meest gunstige condities. Want veel buitenplezier hoeft helemaal niet veel te kosten. Daarom ook is BuitenKado de grootste aanbieder in z’n soort. Een prettige zekerheid voor jou.

Sluisweg 196

Gerard

Geweldig!

Levert wat ze beloven en eerlijk over de priducten
Aangekocht product
Easy up partytent (4de keer)

W J Meeuwissen

uitstekend

partytent

Judy Van Buren

Beschrijf hier uw ervaring
Snelle levering en goed verpakt.

Marijn

SterSterSterSterLege ster

Mooie zaak goed geholpen en vriendelijk personeel.

Partytent 3x3

Buitenkado.nl heeft de volgende resultaten bereikt: